• Met 30 jaar ervaring regelen wij alles, zelfs maatwerk
 • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 363,-
 • FRAMI: het eigen topmerk in intern transport materieel!

Magazijninrichting

1-48 of 174

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

1-48 of 174

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Overzichtelijk magazijn

Om een overzichtelijk magazijn te realiseren moet er een goed plan gemaakt worden. Het belangrijkste is; hoe groot is de ruimte waar de magazijnopslag verwezenlijkt moet worden.

Bandenopstelling

Voor de winterbanden heeft deze webshop een prima opstelling. Voor zowel winter- als zomerbanden heeft "Tretal" standaard opstellingen in voorraad. Alles kan in verschillende maten geleverd worden. Kwaliteit staat voorop bij dit bedrijf dus professionele magazijninrichting op voorraad.

Opslag in magazijn

Opslag in een magazijn moet op een deugdelijke manier gedaan worden. Luchtcirculatie om de opgeslagen spullen is van groot belang. De webshop in magazijninrichting kan U van een goed advies dienen en oplossingen aandragen om de magazijnruimte zo efficiënt mogelijk te benutten. Magazijn inrichting is een vak apart maar onze deskundige medewerkers hebben veel ervaring en kunnen U een heel eind op weg helpen met ideëen uit de praktijk.

Palletopzetstellingen

In de webshop ziet U een grote keus aan opzetframes. Handig in gebruik en voor een scherpe prijs worden deze verschillende maten frames aangeboden.
Elektrolytisch verzinkte pallets opzetframe zijn er in diverse modellen. De opzetframes kunnen worden gemonteerd op standaard Euro pallets. De opzetframes hebben een half neerklapbare wand aan de korte of de lange zijde. Het draagvermogen is 800 kilo en er kan drievoudig worden gestapeld.

Aanrijdbeveiliging

Aanrijdbeveiliging is ook zo'n product wat je in een magazijn niet kan missen. Vooral een groot magazijn heeft deze producten nodig. Er zijn uitvoeringen zoals "voetgangersbescherming" en "verkeersbeschermers". Deze magazijnbenodigdheden kunnen oneindig uitgebreid worden en voldoen aan alle eisen. Wanneer je tegen de A-Safe staander aanbotst vervormd het product maar neemt daarna snel zijn oorspronkelijke vorm weer aan.
Dit product is voor zowel binnen als buitengebruik en wordt met ankers in de vloer bevestigd. De voordelen van deze a safe-rails zijn;

 • Biedt beveiliging bij bedrijfsprocessen
 • Het zorgt er voor dat er bijna geen schade is aan personen en goederen
 • De op maat gemaakte leggers zijn snel leverbaar
 • Je kunt er oneindig mee doorbouwen
 • Eenvoudige montage. Alles wordt meegeleverd.

Behalve aanrijdbeveiliging heeft Tretal nog meer benodigheden om een magazijn in te richten. Van het merk "Kongamek" is er bijvoorbeeld de deksel voor de pallet. Dit roestvrij stalen atribuut is een aanwinst voor het magazijn en zorgt ervoor dat een palletopstelling afgesloten kan worden.