• Met 30 jaar ervaring regelen wij alles, zelfs maatwerk
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 363,-
  • FRAMI: het eigen topmerk in intern transport materieel!

Aanrijdbeveiligingen

30 artikel(en)

30 artikel(en)

Aanrijdbeveiliging voor magazijnen en werkplaatsen

In magazijnen is per definitie veel intern transport. Heftrucks rijden af en aan en orderpikkers besturen hun elektrische steekwagens. Dikwijls gebeurt dit met grote spoed en onder tijdsdruk. Om uw goederen in de stellingen niet bloot te stellen aan schade door deze voertuigen, is een aanrijdbeveiliging vaak gewenst.

Aanrijdbeveiliging voorkomt materiële schade

Alleen al om de stellingen van uw magazijn te beschermen, bent u met aanrijdbeveiliging goed op weg. Een beschermde stelling gaat immers langer mee. Als een stelling beschadigd raakt, verliest hij al gauw zijn draagkracht. Spoedig daarna zal tot vervanging moeten worden overgegaan. Het is dus belangrijk dat de stellingen worden beveiligd tegen aanrijdingen. En het spreekt vanzelf dat dit in nog hogere mate voor de producten in de stellingen opgaat. Mensen maken nu eenmaal fouten en bestuurders maken stuurfouten, hoe goed ze ook geïnstrueerd zijn. Beschadigde waar in betekent dat u kosten maakt waar u als ondernemer niet op zit te wachten. Het is vaak een simpele afweging: een eenmalige, gecontroleerde investering of kosten die zich te pas en te onpas voordoen.

Aanrijdbeveiliging beveiligt uw werkomgeving

Een veilige werkplek is essentieel voor zowel bedrijf als werknemers. Door het voorkomen van arbeidsrisico’s, houdt u ziekteverzuim binnen de perken en een nerveuze sfeer op afstand. Het is niet alleen uw morele plicht om voor de veiligheid van uw medewerkers zorg te dragen, een bedrijfsongeval kan ook tot torenhoge kosten leiden. Werkplekken in magazijnen en fabrieken waar veel verkeer is, horen dus ingesloten te worden door rails, aanrijdbeveiliging van metaal, kunststof of zelfs van hout, met een in het oog springende kleur. Dit kan een kleur uit uw huisstijl zijn, maar beter is om geel of fluorescerend oranje te kiezen.

Aanrijdbeveiliging voorkomt hoge reparatiekosten

Ook als bescherming van kostbare en kwetsbare apparatuur, installaties en scheidingswanden in fabrieken en productieomgevingen, hebben aanrijdbeveiligingsrails jarenlang hun nut bewezen. Een belangrijke bijdrage aan het terugdringen van de onderhoudskosten is een ander sterk argument om aanrijdbeveiliging aan te laten brengen.