• Met 30 jaar ervaring regelen wij alles, zelfs maatwerk
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 250,-
  • FRAMI: het eigen topmerk in intern transport materieel!

Magazijnbakken

4 artikel(en)

4 artikel(en)

De oplossing voor iedere werkplaats

Heeft u enig idee hoeveel onderdelen er aanwezig zijn in uw onderneming? In veel gevallen is het antwoord moeilijk in te schatten. Ook al weten we heel goed dat dit aantal snel oploopt. Het ordenen is daarom van groot belang en toch willen we dan graag snel en eenvoudig kunnen zien waar iets is gebleven. Een magazijnbak is hierbij een veelvoorkomend voorbeeld dat wordt toegepast. Het zijn namelijk hele stevige bakken die een behoorlijk gewicht kunnen dragen. Het zijn dan ook oplossingen die veelvuldig worden toegepast. Voornamelijk gemak ervan en de gebruiksmogelijkheden zijn van belang. Hierdoor kunt u zowel veel kleine onderdelen als grote onderdelen erin bewaren. Het gebruikmaken hiervan is daardoor ook een stuk eenvoudiger. Want onderdelen kunnen vervolgens zonder enige moeite uit de magazijnbak gepakt worden. Bent u dus ook op zoek naar een prettige oplossing voor uw benodigdheden in het magazijn? Overweeg dan zeker de aanschaf van magazijnbakken.

Eenvoudig op te stapelen

Magazijnbakken hebben een groot aantal voordelen een daarvan is het feit dat ze eenvoudig zijn te stapelen. Wanneer u er dus een groot aantal aanschaft heeft u altijd één en het zelfde ontwerp. Hierdoor hoeven de bakken niet allemaal opgehangen te worden, maar heeft u ook de mogelijkheid om ze te stapelen. Zeker in het geval dat u ze bij de hand wilt hebben is dit handig. Zo neemt het minder werkruimte in en kunt u zich volledig richten op het werk dat verricht dient te worden.

Hang ze tegen de muur voor overzicht

De magazijnbakken zijn allemaal te bevestigen aan een handige rails. Door middel van een een aantal lagen bouwt u dus al snel een overzichtelijke muur op. Hier zijn alle materialen snel te vinden. Daarnaast is deze constructie ook uiterst geschikt om onderdelen snel ter hand te nemen indien zij toegepast moeten worden. Het overzicht die u hierdoor creëert is voor iedereen erg prettig.

kras en slagvast

Magazijnkasten worden constant gebruikt. Ze staan in de werkplaats en daarom behoren ze uitstekend materiaal te zijn vervaardigd. Daarom zijn onze magazijnbakken kras en slagvast. Zodat u de beste kwaliteit krijgt die er vandaag de dag te vinden is. Hierdoor zal de levensduur van de bakken aanzienlijk vergroot worden. Dit betekend dus een belangrijke investering in een goed product waar u nog veel profijt van zult hebben. Ze zijn daarnaast is verschillende maten verkrijgbaar waardoor u snel het passende formaat kunt kiezen. Zo heeft u altijd de magazijnbakken die het beste bij uw persoonlijke situatie passen. Voor een goede overzichtelijk opslag kiest u dus voor magazijnbakken.