• Met 30 jaar ervaring regelen wij alles, zelfs maatwerk
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 250,-
  • FRAMI: het eigen topmerk in intern transport materieel!

Bakkenkast

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in deze producten.


* Verplichte velden

Overzicht in iedere werkplaats

De bakkenkast is zeker niets nieuws meer. Want al veel werkplaatsen zullen er reeds mee in aanraking zijn geweest. Misschien heeft u er zelfs wel een aantal staan? Toch zijn er altijd weer nieuwe onderdelen nodig en ook die dienen netjes opgeborgen te worden. Pak het daarom goed aan door de aanschaf van een grote bakkenkast. Er past namelijk heel veel in en zorgt ervoor dat u er de aankomende tijd weer lekker tegenaan kan. Want vooral kleine onderdelen zijn uiterst geschikt voor deze opbergingsmogelijkheid. Denk bijvoorbeeld aan kleine spijertjes die in heel veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar zijn. Echter wat dacht u aan boutjes en moertjes? Ze zijn hoogstwaarschijnlijk regelmatig van belang bij uw werkproces. Het kan dan ook vervelend zijn wanneer u deze onderdelen niet direct kunt vinden. Vooral naarmate uw verzameling stijgt en de bestaande opslagruimte niet meer voldoende is, is het tijd voor een aanvulling. Kijk daarom ook eens naar onze bakkenkasten en doe er uw voordeel mee. Want iedere werkplek is belangrijk.

Zoeken is toch niet nodig?

Heeft u wel eens moeten zoeken naar een bepaald onderdeeltje dat u nodig had voor een bepaald project? Waarschijnlijk zal het antwoord hierop al snel met het antwoord ja ingevuld. Misschien kunt u na verloop van tijd wel het gewenste onderdeel vinden of misschien helemaal niet. Dit zijn echter situaties die helemaal niet voor hoeven te komen wanneer alles overzichtelijk is opgeborgen. Alle benodigdheden worden immers op logische wijze ingevuld in uw bakkenkast. Daarnaast is het ook geen enkel probleem om dit later aan te passen. Want pakjes kunnen immers snel verplaatst worden. Zo bepaald u precies hoe de bakkenkast is ingericht. Misschien heeft u bijvoorbeeld voor een bepaald project een aantal onderdelen nodig die op dat moment op een functionele hoogte worden geplaatst. Hierdoor kunt u alles eenvoudig en snel pakken. Zeker door de bakjes te voorzien van een korte omschrijving is het namelijk geen enkel probleem om het juiste bakje snel te vinden. Een goede optie hierbij is het op alfabetische volgorde invullen van de bakkenkast. Hierdoor vindt u altijd de materialen die nodig zijn.

Prijs kwaliteitsverhouding

Het is van groot belang om een goede investering te doen wanneer het gaat om het ordenen van uw spullen. Zeker in het geval van kleine onderdelen is een goede bakkenkast van groot belang. Want mocht hij snel kapot gaan, dan zit u met een behoorlijke rotzooi. Daarom kiest u natuurlijk altijd voor de beste kwaliteit. Want een goede start van uw orde en netheid begint bij een goede investering.