• Met 30 jaar ervaring regelen wij alles, zelfs maatwerk
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 250,-
  • FRAMI: het eigen topmerk in intern transport materieel!

Vakkenkast

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in deze producten.


* Verplichte velden

Heb altijd overzicht

Een magazijn is de plaats waar veel onderdelen worden opgeborgen. Toch is dit niet altijd verstandig. Want overzicht hebben in uw spullen kan ook heel belangrijk zijn. Denk hierbij eens aan bepaalde onderdelen die vaak gebruikt worden. We denken hierbij aan de grotere onderdelen die beter niet in een klein bakje geplaatst worden. Iedere werkplaats heeft hier immers wel heel veel voorbeelden van. In dat geval is de vakkenkast de juiste optie. Het is veelal een open kast die de ruimte biedt voor een groot aantal onderdelen. Vooral het open gedeelte is dan een belangrijk pluspunt. Want hierdoor vindt u snel de benodigde materialen wat immers uw werk sneller zal voltooien. Maak het daarom niet te lastig door al deze onderdelen in doosjes in het magazijn op te slaan. Dit is immers vaak onoverzichtelijk en kan behoorlijk wat tijd kosten om een bepaalde behendigheid te vinden en vervolgens ook weer netjes achter te laten. Kies daarom ook voor het gemak van een vakkenkast.

Plaatsingsmogelijkheden

De vakkenkast kan vrijwel overal geplaatst worden. Het enige waarmee u rekening dient te houden is de omvang. Die staat echter bij het desbetreffende product weergegeven, waardoor u al snel een goed beeld heeft. Door een verscheidenheid hierin aan te brengen vindt u vrijwel altijd de juiste vakkenkast die aan uw situatie voldoet. De plaatsingsmogelijkheden zijn verder heel divers. U bepaald immers snel en eenvoudig waar deze het beste geplaatst kan worden. Zodat er natuurlijk genoeg profijt uit behaald wordt. Wat u sowieso al weet is dat de vakkenkast open is waardoor onderdelen sneller gevonden worden. Geen losse doosjes meer, maar een overzichtelijke kast die het iedereen gemakkelijker maakt. Het is dan ook heel prettig om de vakkenkast in een magazijn te plaatsen of gewoonweg op de werkplek zelf.

Investeren in oplossingen

Iedere aankoop voor de werkplaats in een belangrijke investering. Het is dan ook belangrijk hier een goede keuze voor te maken. De voordelen van de vakkenkast zijn nu reeds besproken en dat geeft natuurlijk al een duidelijk beeld. Vooral het feit dat onderdelen overzichtelijk zijn geplaatst is hier één van. Want zeker wanneer u maar één stuk nodig heeft, is het natuurlijk niet nodig om naar een bepaald doosje op zoek te moeten. Wanneer er een overzichtelijke kast geplaatst wordt kan hier veel tijd en eventuele irritatie worden bespaard. Het is dus wel duidelijk dat het hier gaat om een investering in de goede oplossing voor de situaties. Het ziet er netjes uit en zorgt immers voor orde. Kies hier dus ook voor en investeer in een vakkenkast.