• Met 30 jaar ervaring regelen wij alles, zelfs maatwerk
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 363,-
  • FRAMI: het eigen topmerk in intern transport materieel!

Rolbokken

18 artikel(en)

18 artikel(en)

Als u op zoek bent naar een slimme oplossing om uw werkproces te optimaliseren bij het bewerken van diverse materialen, dan is een rolblok van Tretal Material Handling de ideale keuze. Met verschillende uitvoeringen bieden deze rolblokken een zeer betrouwbare en efficiënte ondersteuning, waarmee uw werkzaamheden soepeler dan ooit verlopen. Onze rolblokken zijn van de beste kwaliteit en kunnen bovendien eenvoudig versteld worden. Zo ervaart u optimaal gebruiksgemak. 

Waarvoor dient een rolblok?

Een rolblok vormt een handig verlengstuk van uw afkortzaagtafel of werkbank en verlicht het proces van het werken met langere materialen aanzienlijk. In de hout- en metaalindustrie is een rolblok een onmisbaar hulpmiddel. Deze tool fungeert als essentiële materiaalsteun tijdens bewerkingen, waarbij beschadiging van materialen wordt voorkomen. Vooral bij het zagen van langere werkstukken zoals profielen, planken, buizen en panelen bieden rolblokken een stabiele en veilige ondersteuning. Dit maakt ze niet alleen essentieel binnen de industriesector, maar ook uiterst praktisch voor doe-het-zelvers die allerhande klussen in huis uitvoeren.

Verschillende soorten rolblokken voor diverse behoeften

Tretal Material Handling heeft een breed scala aan rolblokken, geschikt voor verschillende behoeften en situaties. De keuze van het ideale rolblok hangt af van factoren zoals het gewicht van de materialen die u wilt bewerken. Ons assortiment omvat rolblokken met kogelpoten, rollen, wielen en varianten zonder spindel. Daarnaast hebben we modellen die bestaan uit een combinatie van rollen en kogelpoten, waardoor ze nog veelzijdiger en breed inzetbaar zijn. Naast rolblokken hebben we ook een ruim aanbod aan rollenbanen

Het draagvermogen van een rolblok

Het draagvermogen van een rolblok varieert per type. We bieden stevige rolblokken met capaciteiten tot wel 100 kg en 200 kg in ons assortiment. Uw keuze hangt af van de specifieke materialen die u hiermee wilt verwerken. Voor zwaardere stukken raden we aan om te kiezen voor een rolblok met een maximale capaciteit van 200 kg. Minder zware materialen kunnen uitstekend worden ondersteund door een rolblok met een draagvermogen van 100 kg.

Hoogwaardige kwaliteit en optimaal gebruiksgemak

Onze rolblokken worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen, waarbij duurzaamheid en een lange levensduur zijn gegarandeerd. Het gebruiksgemak staat voorop: de rolblokken zijn eenvoudig in hoogte verstelbaar. Hierdoor kunt u ze perfect aanpassen aan de specifieke behoeften van uw project. Voor extra gemak bieden we ook inklapbare rolblokken, die handig zijn om mee te nemen of op te bergen wanneer ze tijdelijk niet in gebruik zijn.

Het rolblok: een praktisch hulpmiddel

Rolblokken zijn onmisbare hulpmiddelen voor zowel de industrie als thuisgebruik. Met diverse uitvoeringen, draagvermogens en handige functionaliteiten bieden de rolblokken van Tretal Material Handling een betrouwbare en duurzame oplossing voor het efficiënt verwerken van allerlei materialen. Kies het ideale rolblok dat past bij uw behoeften en geniet van soepelere en productievere werkprocessen. In onze webshop vindt u gegarandeerd de perfecte rolblokken voor uw project.

Eenvoudig online bestellen bij Tretal Material Handling

Bij Tretal Material Handling kunt u moeiteloos de rolblokken van uw keuze bestellen via onze webshop. We leveren bestellingen zowel in Nederland als in België. Bovendien geniet u van een gratis verzending binnen heel Nederland bij bestellingen boven de € 363,00. Dankzij onze ruime voorraad kunnen we een snelle bezorgtijd garanderen, zodat u binnen een mum van tijd aan de slag kunt met uw nieuwe rolblokken.

Advies van experts

Heeft u vragen over onze rolblokken of wilt u zich laten adviseren bij het kiezen van het geschikte rolblok voor uw project? De specialisten van Tretal Material Handling staan graag voor u klaar. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 0546 74 53 20 of per mail via [email protected]. Tevens is het mogelijk om uw gegevens achter te laten via onze contactpagina. Wij nemen daarna snel contact op met u.