• Met 30 jaar ervaring regelen wij alles, zelfs maatwerk
 • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 363,-
 • FRAMI: het eigen topmerk in intern transport materieel!

Transportmiddelen

1-48 of 375

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-48 of 375

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Interne transportmiddelen bij Tretal Material Handling

Wanneer u een magazijn heeft dan kent u de noodzaak van interne transportmiddelen die nodig zijn om alles in goede banen te leiden. In welke industrie u ook werkzaam bent, zonder de juiste interne transportmiddelen lopen de werkzaamheden vast. Het is daarom raadzaam om voor goede kwaliteit te kiezen, zodat u ervan verzekerd bent dat uw magazijn op rolletjes loopt. Voor goed materiaal wat betreft interne transportmiddelen bent u bij Tretal Material Handling aan het juiste adres.

Breed Assortiment aan Interne Transportmiddelen

Interne transportmiddelen worden gebruikt om goederen te verplaatsen binnen een magazijn, fabrieks- of bedrijfsterrein. Meestal wordt een magazijn gebruikt om artikelen in op te slaan. Vaak moeten deze artikelen vervolgens weer worden verplaatst naar de plek waar ze nodig zijn. Hoe gemakkelijker het is om artikelen te verplaatsen, hoe efficiënter uw magazijn kan zijn.

Er vinden veel bewegingen plaats in een magazijn. Letterlijk. Daarom heeft een slechte materiaalbehandeling verstrekkende gevolgen. Ten goede of ten kwade heeft het invloed op de productiestroom en op de veiligheid van de werknemers.

Om de efficiëntie te verhogen, moet u over het juiste gereedschap beschikken voor het werk. Het zal daarnaast ook het leven van uw werknemers gemakkelijker maken en de slopende belasting verminderen waaraan ze anders zouden worden blootgesteld met onjuiste interne transportmiddelen.

Rolcontainers

Interne transportmiddelen die veel verkocht worden zijn bijvoorbeeld rolcontainers. Het is altijd weer een uitdaging om de juiste rolcontainer te vinden. Een populaire rolcontainer is de nestbare rolcontainer met opklapbare gaasbodem. 

Nestbare rolcontainers zijn containers waarvan de bodem (meestal gaas) kan worden opgeklapt. Hierdoor kunnen de rolcontainers in elkaar worden geschoven. Zo'n rolcontainer bespaart veel ruimte tijdens tranport en opslag. Het is een ideale oplossing voor wanneer bedrijven interne transportmiddelen zoals rolcontainers nodig hebben tijdens drukke perioden. Er is bij Tretal Material Handling een groot aanbod aan dit type interne transportmiddelen te vinden.

 

Behalve rolcontainers bent u voor andere interne transportmiddelen ook aan het goede adres. Om u een indruk te geven volgt een opsomming van enkele producten waar u wellicht naar op zoek bent.

Steekwagen

Dit is een eenvoudige, handbediende tweewielige trolley, meestal met een metalen frame en een voetplaat of steekplaat. Steekwagens zijn interne transportmiddelen die ontworpen zijn om het vervoer van kleine voorwerpen zoals dozen te vergemakkelijken. Sommige zijn verkrijgbaar in een opvouwbare variant die plat kan worden verpakt wanneer ze niet worden gebruikt.

Palletwagen

Een palletwagen ook wel pompwagen of pallettruck genoemd wordt gebruikt om materialen te vervoeren die op pallets zijn gestapeld. Dit zijn veelgebruikte interne transportmiddelen. Deze pompwagens of pallettrucks hebben dubbele vorken, die onder de pallet schuiven. Het handvat of dissel wordt vervolgens gebruikt om de vorken met een pompkracht omhoog te brengen, waardoor een hydraulische actie ontstaat die de pallet optilt en transport mogelijk maakt.

Platformwagens

Een platformwagen is simpelweg een frame en platform op wielen. Een platformwagen kan met verschillende soorten duwbeugels worden geleverd. Een platformwagen kan met de hand worden beladen of met een ander materiaalbehandelingsapparaat zols bijvoorbeeld een kraan of stapelaar. Deze interne transportmiddelen zijn ideaal voor kleine tot middelgrote operaties of als snelle logistieke oplossing voor grote organisaties.

Interne transportmiddelen kopen

Wanneer u op zoek bent naar producten voor uw magazijn dan heeft u in Tretal Material Handling precies de juiste partner. Bij ons vindt u al uw producten die u helpen bij het vervoer, alsmede ook aanverwante artikelen.

Wij zijn te vinden in Wierden aan de Nijverheidstraat 8c. U kunt ons telefonisch bereiken op tel: 0546 - 74 53 20. Ook kunt u een mail sturen naar [email protected]. Verder is het gemakkelijk om ons te bezoeken op onze website https://www.tretal.nl/transportmiddelen/. We hopen u binnenkort graag te verwelkomen als uw leverancier.