• Met 30 jaar ervaring regelen wij alles, zelfs maatwerk
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 363,-
  • FRAMI: het eigen topmerk in intern transport materieel!

Handtrekwagen

10 artikel(en)

10 artikel(en)

Handtrekwagen kopen

Handtrekwagens zijn onmisbaar in elk magazijn! Groot of klein, zwaar of licht, met de juiste trekkar wordt het transporteren van goederen en materialen binnen uw magazijn of werkplaats sneller, eenvoudiger en minder fysiek belastend. In het assortiment van Tretal Material Handling vindt u een breed scala aan trekkarren in diverse uitvoeringen en formaten. Makkelijk online te bestellen in onze webshop, snel geleverd en vanaf €363 gratis verzonden!

Wat is een handtrekwagen?

Een handtrekwagen, ook wel een trekkar of platenkar genoemd, is zoals de naam al zegt een wagen met een handvat waarmee u de kar makkelijk mee kunt trekken. Een trekkar maakt het mogelijk om met weinig inspanning producten en materialen te verplaatsen. Met een handtrekwagen bespaart u veel kostbare tijd en doordat zaken niet meer manueel getild hoeven te worden, is dit een stuk minder belastend voor uw personeel. De kans op overbelasting, fysieke klachten en blessures wordt zo sterk verminderd. 

 

Trekkarren worden voornamelijk gebruikt in magazijnen, werkplaatsen, op bouwplaatsen en in de evenementenbranche maar is ook erg handig voor particulieren tijdens bijvoorbeeld verhuizingen of op de camping.

Welke soorten trekkarren zijn er?

In onze webshop heeft u de keuze uit verschillende modellen trekkarren zoals een handtrekwagen met uitneembare houten bak, een handtrekwagen met een parkeerrem, een trekkar met neerklapbare wanden en een handtrekwagen met anti lek wielen. Welke handtrekwagen voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van een aantal factoren. 

Het draagvermogen van de handtrekwagen

Bij Tretal Material Handling kunt u terecht voor trekkarren met verschillende draagvermogens. Vervoert u voornamelijk lichte(re) materialen, dan is een handtrekwagen met een draagvermogen van 150 kg vaak al voldoende. Transporteert u daarentegen vooral zware goederen en materialen, dan kunt u bij Tretal Material Handling terecht voor een ruim aanbod trekkarren met een groter draagvermogen. Zo vindt u in ons assortiment een handtrekwagen met een draagvermogen van maar liefst 1000 kg

 

De grootte van het laadvlak

Naast het draagvermogen van de handtrekwagen, is ook de grootte van het laadvlak van de van de trekkar van belang. Veel trekkarren uit ons aanbod zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, deze handtrekwagens hebben op de overzichtspagina een vanaf prijs. De verschillende opties krijgt u te zien wanneer u op het desbetreffende artikel klikt. 

Accessoires voor de trekkar

Wilt u graag rongen of zijlaadkleppen voor uw handtrekwagen kopen, dan kunt u ook hiervoor terecht bij Tretal Material Handling. In onze webshop vindt u een rongenset van Kongamek met 4 stuks rongen met een hoogte van 430 mm. De Kongamek zijlaadkleppen zijn tevens verkrijgbaar als set en deze zijn leverbaar in verschillende afmetingen.

Wat zijn de kosten van een handtrekwagen?

De kosten van een handtrekwagen zijn afhankelijk van de afmetingen van het laadvlak, draagvermogen van de trekkar en de gebruikte wielen. Op onze site vindt u een overzicht van de prijzen in- en exclusief BTW.

Uw handtrekwagen online bestellen bij Tretal Material Handling

Heeft u uw keuze gemaakt? Dan kunt u de gewenste handtrekwagen eenvoudig online bestellen in de webshop van Tretal Material Handling. Onze producten zijn snel leverbaar en worden in Nederland bij een bestelling vanaf € 363 gratis verzonden.

Contact

Kunt u deskundig advies gebruiken bij het kiezen van de juiste handtrekwagen of heeft u vragen over een specifiek product of uw bestelling? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder! U kunt ons telefonisch bereiken op 0546 - 74 53 20 of een mail sturen naar [email protected].