• Met 30 jaar ervaring regelen wij alles, zelfs maatwerk
 • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 363,-
 • FRAMI: het eigen topmerk in intern transport materieel!

Magazijn- en transportwagen

1-48 of 248

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-48 of 248

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Magazijnwagen kopen

Magazijnwagens zijn onmisbaar in elk magazijn! Groot of klein, zwaar of licht, met een magazijnwagen wordt het verplaatsen van goederen van A naar B een fluitje van een cent. Bij Tretal Material Handling vindt u dé perfecte magazijnwagen voor uw intern transport. In ons ruime assortiment vindt u verschillende soorten magazijnwagens zoals duwwagens, bakwagens en tafelwagens. Makkelijk online te bestellen, snel geleverd en vanaf €250 gratis verzonden! 

De voordelen van een magazijnwagen

Het grootste voordeel van een magazijnwagen is eenvoudig samen te vatten in één zin: transport en opslag van goederen in uw magazijn wordt aanzienlijk eenvoudiger. Doordat producten en materialen niet meer manueel verplaatst en getild hoeven te worden, bespaart u niet alleen kostbare tijd maar worden uw werknemers fysiek ook minder belast. Alle magazijnwagens hebben een ideale werkhoogte waardoor de kans op overbelasting en blessures van uw personeel geminimaliseerd worden. 

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een magazijnwagen?

Zoals we al zeiden kunt u in onze webshop een grote verscheidenheid aan magazijnwagens vinden. Welke magazijnwagen voor u en uw bedrijf het meest geschikt is, hangt af van een aantal factoren. Ten eerste dienen we te kijken naar de goederen die u gaat verplaatsen. Zijn deze groot of klein? Zwaar of juist licht? Wat moet het draagvermogen van de magazijnwagen zijn?

Daarnaast is het belangrijk wie de magazijnwagen gaat gebruiken. Wordt deze verplaatst door personeel of door een automatisch voertuig? Waar u verder nog rekening mee moet houden, is de locatie. Moet de magazijnwagen bijvoorbeeld geschikt zijn voor een steriele of zeer koude omgeving? En komt u op de weg obstakels tegen? 

Tenslotte kijken we nog naar hoe frequent u de magazijnwagen gaat gebruiken en of u deze ook nog voor andere doeleinden in wilt zetten. 

Verschillende soorten magazijnwagens

Heeft u alle bovenstaande vragen voor uzelf beantwoord? Mooi, dan kunnen we nu gaan kijken welke magazijnwagen voor u het meest geschikt is. Ons aanbod is zeer ruim en de mogelijkheden zijn legio dus we kunnen ons voorstellen dat het u misschien wat kan gaan duizelen… Als u er zelf niet uitkomt, helpen onze deskundige experts u uiteraard graag verder bij het maken van de juiste keuze! 

Duwwagen

Een duwwagen is een handige platte kar met handige duwbeugel die geschikt is om allerhande artikelen te vervoeren. Een duwwagen maakt het mogelijk om met een minimale tot gemiddelde inspanning producten te verplaatsen en is makkelijk op te bergen door de geringe ruimte die hij innemen.

In onze webshop vindt u een ruim aanbod duwwagens met een laadvermogen tot wel 1000 kg. U heeft de keuze uit verschillende modellen zoals een extra plaatsbesparende inklapbare magazijnwagen, duwwagens met een verhoogd platform die geschikt zijn voor gebruik in steriele ruimtes zoals keukens en ziekenhuizen en kopwandwagens. 

Bakwagen

Een bakwagen oftewel transportwagen heeft gesloten wanden en is daarmee uitermate geschikt voor het transporten van kleinmateriaal, dozen of productie afval. Bakwagens zijn een veelgebruikte magazijnwagen in distributiecentra, productiehallen en bij orderpick bedrijven. 

Naast diverse formaten houten bakwagens en verrijdbare afvalbakken, vindt u in het assortiment van Tretal ook verrijdbare schoonmaakwagens met bezemhouder en opbergrek voor schoonmaakattributen.

Tafelwagen

Bent u op zoek naar een multifunctionele magazijnwagen? Dan is een tafelwagen iets voor u. Een tafelwagen is kort samengevat een tafel op vier wendbare wielen met 1, 2 of 3 laadvlakken. Tafelwagens worden vaak gebruikt binnen magazijnen en werkplaatsen en in de horeca.  Bij Tretal Material Handeling vindt u tafelwagens in verschillende afmetingen en formaten met een laadvermogen tot 800 kg

Platformwagen

Een platformwagen is een platte magazijnwagen waarmee u goederen en materialen, hoe groot of zwaar ook, kunt verplaatsen. Platformwagens zijn handzaam en nemen weinig plek in beslag waardoor ze ook makkelijk te transporteren zijn. Ons assortiment platformwagens vindt u hier

Etagewagen

Wilt u gesorteerde goederen transporteren? Dan is een etagewagen een cruciaal product voor uw bedrijf! Deze magazijnwagens worden vaak gebruikt bij het orderpicken en uitsorteren van producten en zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een geheel gesloten, anti-diefstal magazijnwagen, een wagen voor ordners en een grote etagewagen met een draagvermogen van maar liefst 800 kg. 

Overige magazijnwagens

Naast de eerder genoemde magazijnwagens, kunt u in ons grote assortiment ook andere transporthulpmiddelen vinden zoals serveerwagens voor horecabedrijven en ziekenhuizen, winkelwagens voor het verplaatsen van kleine artikelen en magazijnwagens voor het transport van palletten

Uw magazijnwagen online bestellen bij Tretal Material Handeling

Heeft u uw keuze gemaakt? Dan kunt u de gewenste magazijnwagen zeer eenvoudig online bestellen in de webshop van Tretal. Onze producten zijn snel leverbaar en worden bij een bestelling vanaf €250 gratis verzonden. 

Contact

Kunt u deskundig advies gebruiken bij het kiezen van de juiste magazijnwagen of heeft u vragen over een specifiek product? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder! U kunt ons telefonisch bereiken op 0546 - 74 53 20 of een mail sturen naar [email protected]