• Met 30 jaar ervaring regelen wij alles, zelfs maatwerk
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 363,-
  • FRAMI: het eigen topmerk in intern transport materieel!

Etagewagen

22 artikel(en)

22 artikel(en)

Etagewagen kopen

Zoek je een handige wagen om spullen mee te kunnen vervoeren bijvoorbeeld op je werkplaats of in een magazijn? Bekijk dan de etagewagens van Tretal Material Handling eens! Deze wagens met meerdere etages zijn namelijk een ideaal hulpmiddel voor op de werkplek. Door de etages kun je gemakkelijk meerdere kleine goederen verplaatsen zonder dat je deze op elkaar hoeft te stapelen. Zo kun je lekker efficiënt werken zonder dat jij zelf zwaar hoeft te tillen. Met een van onze etagewagens kun jij je achteloos door de werkplaats verplaatsen en alle benodigde spullen met je meenemen. Zo heb jij altijd al je gereedschap of andere benodigdheden bij de hand. Nu hoef je dus niet meer telkens op en neer te lopen wanneer je weer eens iets vergeten bent. Wil jij ook zo’n handige etagewagen? Bekijk dan snel de verschillende modellen in ons assortiment en vind de wagen die het beste bij jouw behoeftes past.

Zeer handig in gebruik

Onze etagewagens zijn zeer handig in gebruik. Moet je even snel iets uit het magazijn ophalen maar kun je het niet in een keer dragen? Geen probleem! Neem de etagewagen mee en je kunt alles gemakkelijk tegelijk met je meenemen. Dit scheelt jou onnodig extra loopwerk en onnodig tilwerk. Moet je verderop in het kantoor iets repareren maar weet je niet zeker welk gereedschap je allemaal nodig hebt? Neem het voor de zekerheid gewoon allemaal mee! Zo’n etagewagen kun je met het grootste gemak helemaal volladen met gereedschap en naar de andere kant van het pand verplaatsen. Soms kan het ook handig zijn om een wagen standaard met gereedschap en andere benodigdheden klaar te hebben staan. Wanneer je de spullen nodig hebt, staat alles al klaar en hoef je alleen maar de etagewagen te verrijden. Zo heb je altijd alles binnen handbereik!

Overal inzetbaar

De etagewagens van Tretal Material Handling zijn echt overal inzetbaar. Van kantoorpanden tot ziekenhuizen en van werkplaatsen tot magazijnen, onze wagens kunnen echt overal gebruikt worden. Doordat onze etagewagens makkelijk draaien zijn ze heel eenvoudig om te besturen. Met het grootste gemak manoeuvreer je ze door de drukste gangen heen. Veel van onze wagens zijn zelfs nog voorzien van een in hoogte verstelbare greep waardoor ze echt voor iedereen makkelijk te gebruiken zijn.

Handig bij het vervoeren van breekbare spullen

Etagewagens zijn vooral handig bij het vervoeren van breekbare spullen. Doordat je de spullen over de verschillende etages kunt verdelen hoef je de spullen niet op elkaar te stapelen waardoor er minder snel breuken ontstaan. Zo weet je zeker dat er niks misgaat.

Bekijk ons grote assortiment

In onze webshop hebben we een groot assortiment aan etagewagens voor u klaarstaan. We hebben wagens van allerlei verschillende afmetingen en met verschillende aantallen legborden. Je kunt bij ons dus een etagewagen uitzoeken die perfect past bij de spullen die jij ermee wilt verplaatsen. Ook hebben we verschillende wagens met verschillend draagvermogen. Kijk hier dus goed naar bij het uitkiezen van een wagen. Naast de standaard wagens hebben we ook een aantal anti-diefstal etagewagens in ons assortiment. Deze wagens kunnen volledig afgesloten worden waardoor de spullen veilig liggen. Dit is vooral handig wanneer je de wagen gebruikt in een publieke ruimte.

Bestel onze etagewagens online

Hebben wij de etagewagen die jij zoekt? Bestel deze dan via onze webshop. Bij ons krijg je altijd de beste prijs. Zoek je ook nog andere transportmiddelen? Kijk dan gerust verder in onze webshop. Naast etagewagens verkopen wij nog veel meer. Bekijk bijvoorbeeld onze steekwagens, onze palletwagens of onze platenwagens. Voor vragen over onze producten kun je het beste even contact met ons opnemen. Vul gerust ons contactformulier in of bel ons op 0546 - 74 53 20. Wij helpen je graag.