• Met 30 jaar ervaring regelen wij alles, zelfs maatwerk
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 363,-
  • FRAMI: het eigen topmerk in intern transport materieel!

Rongenwagen

3 artikel(en)

3 artikel(en)

Zoekt u naar een efficiënte manier om lange producten en pallet omrandingen te transporteren? Dan is een rongenwagen van Tretal Material Handling misschien wel de oplossing die u zoekt. Deze wagen heeft vier verticale rongen aan de zijkanten, waartussen u uw producten kunt plaatsen om ze daarna snel en veilig te vervoeren. Makkelijk online te bestellen, snel geleverd en vanaf €363 gratis verzonden! 

De voordelen van een rongenwagen

Het grootste voordeel van een rongenwagen is dat u hiermee gemakkelijk en veilig lange producten als buizen, planken, balken en profielen kunt vervoeren. Omdat de rongen in hoogte verstelbaar zijn, kunt u de wagen aanpassen aan de hoogte van uw producten. Hierdoor staan deze altijd goed vast en kunnen ze niet omvallen tijdens het transport. Dit verkleint de kans op blessures van uw persoon en beschadigingen van het materiaal aanzienlijk.  Doordat producten en materialen niet meer manueel verplaatst en getild hoeven te worden, bespaart u tevens kostbare tijd en worden uw werknemers fysiek minder belast. 

Een ander voordeel van een rongenwagen is dat deze zowel binnen als buiten gemakkelijk te verplaatsen is. De wagen heeft zwenkwielen waardoor u de wagen zelfs op ruwe ondergronden soepel kunt manoeuvreren. Bovendien zijn de rongenwagens van Tretal Material Handling gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben ze een lange levensduur. Dit maakt de wagen een waardevolle investering voor uw bedrijf.

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een rongenwagen?

Bent u op zoek naar een rongenwagen, maar weet u niet waar u op moet letten bij de aanschaf? Hier zijn een paar belangrijke zaken om rekening mee te houden:

  • Kijk naar de afmetingen van de wagen en de hoogte van de rongen, zodat u zeker weet dat uw producten erop passen. Meet uw producten nauwkeurig op voordat u een rongenwagen koopt.

  • Let op het draagvermogen van de wagen, zodat u zeker weet dat deze geschikt is voor uw producten en de omgeving waarin u de wagen gaat gebruiken. Houd ook rekening met het gewicht van de wagen zelf en de maximale belasting.

  • Kijk naar de kwaliteit van de materialen waaruit de wagen is gemaakt. Een goede rongenwagen moet robuust en duurzaam zijn, zodat deze lang meegaat en uw producten veilig kan vervoeren.

Bij Tretal Material Handling vindt u hoogwaardige rongenwagens van topkwaliteit. Elke rongenwagen uit ons assortiment is gemaakt van duurzame materialen en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Bovendien bieden wij een uitstekende service en garantie op onze producten. Wilt u graag een rongenwagen kopen maar komt u er zelf niet uit? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen, onze deskundige medewerkers helpen u graag verder!

Rongenwagen voor lange producten

Als u vaak (zeer) lange producten zoals buizen of balken vervoert, is een standaard rongenwagen voor u wellicht te klein. In ons assortiment vindt u ook speciale rongenwagens voor lange producten. Deze wagens hebben een platform van 1300 x 700 mm of 1600 x 800 mm en een draagvermorgen van 500 of 1000 kilogram. De meegeleverde rongen zijn uitneembaar en kunnen eenvoudig op de hoeken van de rongenwagen worden ingestoken. 

Rongenwagen voor het transporteren van pallet omrandingen 

Deze Kongamek rongenwagen is speciaal ontworpen om pallet omrandingen makkelijk op te slaan en te transporteren. In totaal kunnen er 36 pallet omrandingen op deze rongenwagen worden opgeslagen en getransporteerd. De rongenwagen is uitgevoerd met twee zwenkwielen met rem en 2 bokwielen. Om deze rongenwagen eenvoudig te kunnen manoeuvreren zijn de bokwielen aan de lange zijde gemonteerd. De rongenwagen voor het transporten van pallet omrandingen heeft een draagvermogen van 300 kilogram. 

Uw rongenwagen online bestellen bij Tretal Material Handeling

Heeft u uw keuze gemaakt? Dan kunt u de gewenste rongenwagen zeer eenvoudig online bestellen in de webshop van Tretal. Onze producten zijn snel leverbaar en worden bij een bestelling vanaf €363 gratis verzonden. 

Contact

Kunt u deskundig advies gebruiken bij het kiezen van de juiste rongenwagen of heeft u vragen over een specifiek product? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder! U kunt ons telefonisch bereiken op 0546 - 74 53 20 of een mail sturen naar [email protected].