• Met 30 jaar ervaring regelen wij alles, zelfs maatwerk
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 250,-
  • FRAMI: het eigen topmerk in intern transport materieel!

Meubelwagen

10 artikel(en)

10 artikel(en)

Stel dat je een verhuisbedrijf hebt en je verzorg transport van meubels. Het kan ook zo zijn dat je bedrijf keukens monteert. Het is dan te zwaar om te tillen. Je kunt dan overwegen om een meubelwagen te nemen. Dan wordt het een stuk gemakkelijker.

Meubelwagens die slim zijn ontwikkeld.

Meubelwagens zijn gemaakt samen met de meubelbranche. Het is zoveel mogelijk gemaakt om het functioneel te laten verlopen. Er is goed over nagedacht. Het is zo dat het scheelt in ziekteverzuim. De meubelwagen draagt in feite het gewicht.

Geschikt voor diverse objecten.

Het ontwerp is zo gemaakt dat je niet alleen meubilair mee kan vervoeren. Je kunt er alles mee vervoeren. Elk voorwerp kan vervoerd worden. Je hebt daarvoor spanbanden en klembeugels nodig. De wielen van een meubelwagen zijn erg stabiel. Het voordeel is dat werknemers beter kunnen werken en niets uit hun handen laten vallen.

Voordelen van de meubelwagen.

De wagen is functioneel in het vervoeren van zware voorwerpen. Makkelijker kan het niet Dit scheelt in zware arbeid. Zoals gezegd is de meubelwagen inklapbaar. Dit is dus een praktisch hulpmiddel. Je kunt er allerlei dingen mee verplaatsen. B.v. banken, tapijten, tafels, kasten of keukenbladen enz. Meubelwagens hebben een gordelsysteem. Dat fixeert de landing. De wielen van een meubelwagen zijn groot. Daardoor is een meubelwagen makkelijk te sturen.
De wagen leidt dus tot minder fysiek zwaar werk.