• Met 30 jaar ervaring regelen wij alles, zelfs maatwerk
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 250,-
  • FRAMI: het eigen topmerk in intern transport materieel!

Rolkar

23 artikel(en)

23 artikel(en)

Koop uw rolkar bij tretal.nl

Bij onze webshop op tretal.nl kunt u transportmiddelen voor uw bedrijf. Wij bieden verschillende merken en soorten aan, waardoor er altijd wel iets bij zit dat bij u past. Onze site is makkelijk in gebruikt en u vindt snel waar u naar op zoek bent door de duidelijke afbeeldingen en stijl. Bovendien leveren wij uw bestelling snel en is de verzending gratis vanaf 200 euro.

Wij bieden een ruime keuze in transportmiddelen. Kies bijvoorbeeld een stevige rolkar uit ons uitgebreide assortiment, die handig zijn voor het vervoeren van goederen binnen uw bedrijf. U pakt ze snel in en brengt ze binnen korte tijd naar de plek van bestemming. De rolkar draait soepel en de wielen lopen nooit vast. Ook kunt u ze zo in een wagen rollen waardoor de producten stevig blijven staan en niet door de hele auto heen slingeren. De goederen blijven zo heel en de kans op schade is zeer klein. Wij hebben rolkarren die geheel van staal zijn of slechts gedeeltelijk en met een houten ondergrond, voor een steviger vervoer en minder lawaai. De keuze is dus zeer ruim en er zit altijd wel iets bij waar u tevreden mee bent.

U kunt kiezen voor een kleine of grote rolkar, afhankelijk van waarvoor u ze wilt gebruiken. Voor grote goederen kunt u het beste een ruime rolkar gebruiken. Als u dozen heeft kunt u deze zo opstapelen in de kar door de rechte afmetingen. Voor kleine spullen kunt u bijvoorbeeld een kleinere kar nemen van minder dan 1000 mm hoog. Dit is de ideale oplossing voor eenvoudig en snel transport van kleine voorwerpen. De prijzen lopen uiteen van ongeveer 100-1000 euro, wat goedkoper is dan veel rolkarren bij andere professionele verkopers.

Onze rolkarren zijn altijd van een goed merk en daarmee van goede kwaliteit, en kunne zeker tegen een stootje. Mocht u toch niet helemaal tevreden zijn met uw bestelling dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij staan u graat te woord. Als uw omgeving veilig is en u enkel binnen uw bedrijf vervoert kunt u kiezen voor een rolkar zonder slot of zelfs een die helemaal open is en alleen aan de zijkant rekken heeft. Deze zijn vanzelfsprekend lichter en zo kunt u uw spullen snellen uit- en inladen, maar ook sneller vervoeren. Vaak zijn deze karren ook wat goedkoper Als u de karren gebruikt voor buiten uw bedrijf kunt u beter kiezen voor een rolkar die u kunt afsluiten. Zo kunt u uw goederen veilig vervoeren zonder dat u bang hoeft te zijn voor diefstal.