• Met 30 jaar ervaring regelen wij alles, zelfs maatwerk
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 250,-
  • FRAMI: het eigen topmerk in intern transport materieel!

Verhuiskar

15 artikel(en)

15 artikel(en)

Waarom zou u tillen?

Zware spullen tillen. Nog heel veel mensen zijn hiermee bezig. Echter waarom? Het is eigenlijk helemaal niet nodig om uw lichaam hiermee te belasten aangezien er heel veel oplossingen zijn bedacht. Een van deze mogelijkheden is namelijk de verhuiskar. Want er is eigenlijk geen betere situatie in te denken dan het verhuizen. Het is dan ook de plaats waar veel zware spullen worden getild. Dit is namelijk helemaal niet meer nodig. Want een verhuiskar neemt dit vanaf nu voor u over. Overbodig veel tillen is namelijk niet altijd even gezond voor het lichaam. Misschien heeft u wel eens een ervaring gehad met hevige spierpijn? Ook dit is namelijk een gevolg van te zware spullen tillen. Maak het uzelf daarom gemakkelijk door de aanschaf van de verhuiskar. Want de energie die hiermee bespaard kan worden is heel hard nodig voor andere activiteiten. Dat is pas echt voordelig. Zo kunt u meer werk verrichten met hetzelfde aantal energie. Kom dus snel achter de functionele voordelen die deze optie u te bieden heeft.

Meer in één keer

Wanneer er veel spullen van punt A naar punt B verplaatst worden is er één veelvoorkomend probleem. U dient namelijk iedere keer maar één doos te verplaatsen. Echter is het wel duidelijk hoeveel energie en tijd dit vergt? Waarschijnlijk kost het allereerst veel energie om al die dozen te verplaatsen. Daarnaast is de kans ook groot dat u hierna moe bent en zeker toe aan een beetje rust. Had u echter de hulp ingeschakeld van een verhuiskar, had dit wel eens heel anders kunnen zijn. Deze optie biedt namelijk als geen ander hulpmiddel de mogelijkheid om veel spullen in één keer te verplaatsen. In plaats van die ene doos per keer, gaat er dus nu minimaal 4 dozen of misschien wel veel meer in één keer mee. Door het eenvoudige rollersysteem is het namelijk geen enkel probleem om dit gewicht te verplaatsen. Het zal zelfs een stuk minder moeite kosten. Heel prettig dus want die energie kunt u nog goed gebruiken. Maak het dus niet te lastig en bespaar tijd door de aanschaf van een verhuiskar.

Investeren in zekerheid

Het is van groot belang dat de verhuiskar al uw spullen zal dragen. De juiste kar aanschaffen is daarom ook een belangrijke investering. U wilt immers niet dat de spullen er vanaf vallen en eventueel sneuvelen. Daarom zijn de karren van een antislip mat voorzien. Hierdoor zullen de dozen die erop geplaatst worden die van de kar afglijden. Het is daardoor een stuk prettiger om de verhuiskar te gebruiken en het vergroot immers uw zekerheid.