• Met 30 jaar ervaring regelen wij alles, zelfs maatwerk
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 250,-
  • FRAMI: het eigen topmerk in intern transport materieel!

Elektrische palletwagen

1 artikel(en)

1 artikel(en)

Elektrische palletwagen

Op zoek naar een elektrische palletwagen (c.q. pompwagen) bent u bij Tretal.nl op de juiste plek. De palletwagens dienen voor horizontaal vervoer tot een maximale hoogte van maximaal 20 cm. Voor het stapelen zijn ze niet geschikt, daar dient u een stapelaar of vorkheftruck voor in te schakelen.

Overal inzetbaar

Online bieden wij u een ruim aanbod aan verscheidene elektrische palletwagens, geschikt voor de meest uitéénlopende toepassingen. In deze handige transportmiddelen zijn er meerdere versies te onderscheiden, namelijk; een elektrische palletwagen zonder plateau (het meeloop model). Deze is zeer geschikt voor de kleinere ruimte, bijvoorbeeld het laden of lossen van een vrachtwagentrailer. De bestuurder van de elektrische palletwagen zonder plateau is genoodzaakt achter de palletwagen aan of er aan vooraf te lopen. Maar ook een elektrische palletwagen met opstap plateau, een instaand model of een inzittende elektrische palletwagen behoort tot de mogelijkheden. Deze modellen worden veelal ingezet bij het zogeheten orderpicken in de grotere magazijnen.

Veiligheid voorop

Al deze elektrische palletwagens zijn naast krachtig ook duurzaam. Uitzonderlijk wendbaar te besturen met een hoog gebruiksgemak om snel en efficiënt uw klus te klaren. Uiteraard is er ook gelet op de veiligheid voor de gebruikers! Al ons aangebodene transportmiddelen voldoen dan ook aan alle wettelijke voorgeschreven eisen. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.