• Met 30 jaar ervaring regelen wij alles, zelfs maatwerk
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 250,-
  • FRAMI: het eigen topmerk in intern transport materieel!

Platenwagen

24 artikel(en)

24 artikel(en)

Platenwagen voor elk soort plaat

Of u nu materiaal moet vervoeren in een bouwmarkt of als klusser werkzaam bent, onze platenwagen is ideaal voor het vervoer van allerlei materiaal. U kunt de platen goed plaatsen tegen de wand zodat alles netjes rechtop vervoerd kan worden. Ook om het schuiven of glijden hoeft u zich geen zorgen te maken. Alles kan glijvast bevestigd worden, zodat u zich alleen hoeft te bekommeren om de besturing van de wagen.

Platenwagen met rek

Door het handige gazen rek op onze platenwagens kunt u de diverse materialen die u wilt vervoeren bevestigen. Dat is makkelijk voor u, want zo bent u er van verzekerd dat uw platen ongeschonden de plaats van bestemming zullen bereiken. U wilt zich immers niet druk maken over schuivende en glijdende platen die u bij elke bocht vast moet houden. U kunt de materialen op diverse hoogtes bevestigen. Zo kunt u gemakkelijk kleine platen vervoeren, maar ook platen van een groter formaat. Zo kunt u het materiaal ook veilig vervoeren zonder bang te zijn dat u ergens tegenaan stoot of halverwege alles verliest. U kunt immers uw volle aandacht bij het besturen van de platenwagen houden. Ook bij het inrijden in liften of over drempels blijven de platen netjes op hun plaats. Want niets is zo ergerlijk als bij elke drempel of bocht handen tekort komen om schuiven van de platen tegen te gaan.

Handige zwenkwielen

Door het handige systeem van de zwenkwielen is onze platenwagen eenvoudig te besturen. Doordat u vaak een zware lading heeft, is dit erg belangrijk, want u moet snel bij kunnen sturen om niet de controle over het geheel te verliezen. De wieltjes zorgen ervoor dat u heel precies uw route kunt bepalen en gemakkelijk om obstakels heen kunt rijden of scherpe bochten nemen. U wilt immers geen botsingen. Ook kunt u de wieltjes eenvoudig op de rem zetten wanneer u stil staat. Met deze wagen bent u er altijd zeker van dat het vervoer makkelijk en zonder ongelukken de plaats van bestemming bereikt.