• Met 30 jaar ervaring regelen wij alles, zelfs maatwerk
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 250,-
  • FRAMI: het eigen topmerk in intern transport materieel!

Houtwagen

4 artikel(en)

4 artikel(en)

Bij tretal.nl vindt u een houtwagen

Een houtwagen komt bij het transporteren van zwaar materiaal zoals balken of platen zeer goed van pas. Het is stevig, robuust en makkelijk te besturen. Dit is ideaal om hout binnen uw bedrijf te vervoeren of om planken naar een klant te brengen. De wagen is stevig en zorgt ervoor dat er geen schade ontstaat aan de lading. Door de stevigheid van de houtkar is de kans zeer klein dat u onderweg uw lading zult verliezen. De houtkarren zijn daarom erg betrouwbaar. Bovendien zijn de karren zijn makkelijk te bedienen dankzij de stevige hendels en handvaten. Zo krijgt u de planken en balken in uw bedrijf binnen afzienbare tijd van A naar B. De houtkarren zijn mooi afgewerkt en dat zorgt ook nog eens voor een stijlvolle look.

In de webshop van www.tretal.nl zijn tal van houtwagens te verkrijgen. Deze zijn allemaal van zeer goede kwaliteit en kunnen tegen een stootje. U kunt bijvoorbeeld voor een lage bakwagen kiezen waarin u een kleine hoeveelheid balken of planken binnen het bedrijf kunt vervoeren. Door het materiaal van de houtkarren kunt u er zeker van zijn dat alles stevig op de plek blijft liggen en er kan veel gewicht worden gedragen. De merken die in de webshop van www.tretal.nl te vinden zijn, worden bij bijna alle professionele bedrijven gebruikt en staan garant voor een probleemloos gebruik. Ook zijn er verschillende maten houtkarren verkrijgbaar, zowel om kleine hoeveelheden hout te vervoeren maar ook voor een grote lading. In de webshop van tretal.nl zoekt u makkelijk door alle soorten en vindt u snel de perfecte maat en soort voor thuis of in uw bedrijf. Door de soepele wielen zijn ze goed manoeuvreerbaar en lopen ze nooit vast. Er zit een stevige rem op die zorgt dat de houtkar niet wegrijdt.

Neem daarom snel een kijkje in de webshop op www.tretal.nl voor een nieuwe houtwagen. U kunt deze in grote getalen inkopen of per stuk. De levering is altijd snel en bij een bestelling vanaf tweehonderd euro betaalt u geen verzendkosten. Zo bent u altijd voordelig uit. Behalve houtwagens kunt u ook veel andere soorten transportmiddelen in de webshop kopen. Bovendien staan er altijd interessante aanbiedingen op de website waar u veel geld mee kunt besparen. Mochten er onverhoopt toch problemen zijn dan is het altijd mogelijk om met de klantenservice contact op te nemen, die u graag te woord staan.