• Met 30 jaar ervaring regelen wij alles, zelfs maatwerk
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 363,-
  • FRAMI: het eigen topmerk in intern transport materieel!

Aluminium steekwagen

4 artikel(en)

4 artikel(en)

Bent u op zoek naar een aluminium steekwagen om te gebruiken als hulpmiddel bij het verplaatsen van spullen? Bij Tretal Material Handling vindt u gegarandeerd wat u nodig heeft. Wij hebben diverse soorten steekwagens in het aanbod. Deze zijn van hoogwaardige kwaliteit en speciaal aangepast op het vervoeren van materialen van punt A naar B. Onze steekwagens zijn makkelijk aan te kopen via onze webwinkel en worden snel aan huis geleverd.

Wat is een aluminium steekwagen?

Een aluminium steekwagen beschikt over twee wielen en is een handig hulpmiddel voor onder andere vrachtwagenchauffeurs of om te gebruiken in magazijnen. De steekkar wordt hierbij toegepast om bijvoorbeeld dozen te verplaatsen. De dozen worden op het korte plateau gezet en de kar wordt naar achteren getrokken door middel van de handvatten. Op deze manier worden de dozen opgetild van de grond en kunnen deze eenvoudig verplaatst worden. 

Verschillende soorten aluminium steekwagens 

Tretal Material Handling heeft verschillende soorten aluminium steekwagens in het assortiment. Welke kar het meest geschikt is voor u hangt af van de hoeveelheid dozen, het gewicht en de plaats van toepassing. Zo zijn er inklapbare steekwagens die weinig plek innemen en makkelijk in de wagen mee te nemen zijn. Ook wanneer u vaak trappen doet is hier een oplossing voor. Doordat er twee stervormige wielensets bevestigd zijn aan de steekwagen, kunt u de trap moeiteloos nemen. Tevens hebben we aluminium steekwagens met diverse wielen zoals luchtbanden en rubberband wielen. 

De prijs van een aluminium steekwagen

Bij Tretal Material Handling schaft u een hoogwaardige aluminium steekwagen aan tegen een zeer betaalbare prijs. We bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De kosten van onze steekwagens variëren afhankelijk per exemplaar. Wij verkopen steekwagens in allerlei prijsklassen. Op onze website vindt u meer informatie over de tarieven, zowel inclusief als exclusief btw.

Breed assortiment transportmiddelen

Wij verkopen niet alleen aluminium steekwagens, maar ook diverse andere transportmiddelen. Ons aanbod bevat onder meer vatenwagens, ramenwagens, platenwagens en palletwagens. Deze wagens zorgen voor een efficiënte werkwijze en vereenvoudigen uw werkproces aanzienlijk. Daarbovenop dragen ze bij aan een betere ergonomie.

Aluminium steekwagen online bestellen via de webshop

Heeft u de geschikte steekwagen van aluminium gevonden bij Tretal Material Handling? Bestel deze dan eenvoudig online via de webshop. Al onze producten zijn leverbaar in Nederland en België. Vanaf € 363,00 verzenden wij uw bestelling gratis in heel Nederland. We hebben een grote voorraad van onze artikelen, waardoor we uw steekwagen binnen korte tijd kunnen bezorgen bij de locatie die u wenst.

Meer informatie? Contacteer ons

Voor meer informatie over onze aluminium steekwagens kunt u contact opnemen met ons. De medewerkers van Tretal Material Handling zijn bereikbaar op het nummer 0546 74 53 20 of via [email protected]. Wij geven u graag antwoord op al uw vragen en voorzien u van advies op maat omtrent het kopen van een nieuwe steekwagen.