• Met 30 jaar ervaring regelen wij alles, zelfs maatwerk
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 363,-
  • FRAMI: het eigen topmerk in intern transport materieel!

Bandensteekwagen

1 artikel(en)

1 artikel(en)

Bandensteekwagen kopen

Vervoert u vaker meerdere banden tegelijk, dan is een bandensteekwagen onmisbaar in uw magazijn, bedrijfshal of garage. Bij Tretal Material Handling kunt u terecht voor een breed scala transportmiddelen, waaronder ook bandensteekwagens, die de logistiek binnen uw bedrijf verbeteren. Makkelijk online te bestellen in onze webshop, altijd scherp geprijsd, snel geleverd en vanaf €363 in Nederland gratis verzonden!

Wat is een bandensteekwagen?

Een bandensteekwagen is een kar waarmee personenauto banden en -wielen vervoerd kunnen worden. Bandensteekwagens worden vaak gebruikt door vrachtwagenchauffeurs, garagisten en automonteurs en maken het mogelijk om met weinig inspanning zware banden te verplaatsen. 

Het draagvermogen van de bandensteekwagen

In het assortiment van Tretal Material Handling vindt u een bandensteekwagen van het topmerk Kongamek met een draagvermogen van 200 kg. Dit komt overeen met het gewicht van maar liefst 8 personenautobanden. Wanneer u voor het vervoeren van autobanden een bandensteekwagen gebruikt, bespaart u dus veel kostbare tijd. Doordat banden niet meer manueel getild hoeven te worden, is de fysieke belasting bovendien veel minder en de kans op blessures en andere ongemakken wordt een stuk kleiner. 

Geschikt voor elke ondergrond

Of u een bandensteekwagen nu wilt gebruiken in uw garage, magazijn of on the road, door zijn grote luchtbandwielen met een doorsnede van 260 mm is hij geschikt voor elke ondergrond. 

Wat zijn de kosten van een bandensteekwagen?

Bij Tretal Material Handling vindt u altijd kwalitatief intern transport materieel voor een lage prijs. Zo vindt u bij ons al een bandensteekwagen voor minder dan 800 euro inclusief BTW. Bent u op zoek naar een maatwerk transportwagen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag!

 

Op onze site vindt u een overzicht van de prijzen in- en exclusief BTW.

 

Uw bandensteekwagen online bestellen bij Tretal Material Handling

Wilt u een bandensteekwagen kopen, dan kunt u deze eenvoudig online bestellen in de webshop van Tretal Material Handling. Wij bezorgen in zowel Nederland als België. Onze producten zijn snel uit voorraad leverbaar en worden in Nederland bij een bestelling vanaf € 363 gratis verzonden.

Contact

Kunt u deskundig advies gebruiken bij het kopen van een bandensteekwagen of heeft u

vragen over een ander product of uw bestelling? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder! U kunt ons telefonisch bereiken op 0546 - 74 53 20 of een mail sturen naar [email protected].