• Met 30 jaar ervaring regelen wij alles, zelfs maatwerk
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 363,-
  • FRAMI: het eigen topmerk in intern transport materieel!

Gasflessenwagen

17 artikel(en)

17 artikel(en)

Bij Tretal Material Handling bent u aan het goede adres voor een kwalitatieve gasflessenwagen. Onze flessenwagens zijn geschikt om gasflessen en zuurstofflessen snel en efficiënt te vervoeren. Hiermee transporteert u de flessen met het grootste gemak over korte en lange afstanden en allerlei soorten terreinen. Het gebruik van een gasflessenwagen zorgt ervoor dat u meerdere flessen tegelijk kunt vervoeren zonder dat u zichzelf fysiek belast. Zo zorgt u voor een goede ergonomie en een verbeterd werkproces. De flessenwagens zijn van de beste kwaliteit, makkelijk in gebruik en online aan te kopen via onze webshop. Wij leveren zowel in Nederland als België.  

Vervoer van volle en lege flessen

Tijdens het gebruik van een gasflessenwagen heeft u nooit het gevoel dat u een zware lading vervoert, of de flessen nu vol of leeg zijn. Daarbij is het nemen van bochten geen enkel probleem. U kunt de flessen op elke gewenste bestemming brengen, ook als u door nauwe gangen of buiten om allerlei hindernissen moet rijden. Doordat de flessen zeer stevig bevestigd kunnen worden, komt u onderweg niet voor vervelende verrassingen te staan. De flessen zullen namelijk niet gaan scheefhangen. 

Geschikt voor alle soorten ondergronden

Onze gasflessenwagens kunnen op elk terrein worden vervoerd. Een flessenwagen rijdt even makkelijk op een hobbelige ondergrond als op een gladde vloer. Daardoor is deze uitermate geschikt voor in ziekenhuizen of andere instellingen om zuurstofflessen te vervoeren. Ook op campings voor het verplaatsen van gasflessen is een gasflessenwagen ideaal. Dankzij het grote formaat van de wielen blijft de flessenwagen niet snel ergens achter haken. Bovendien rijdt hij makkelijk in en uit liften. Met dit transportmiddel transporteert u eenvoudig alle soorten flessen naar waar u maar wilt. 

Wat zijn de voordelen van een gasflessenwagen?

Een intern transportmiddel zoals een gasflessenwagen wordt gebruikt om flessen binnen een bedrijf te transporteren. De aankoop hiervan is een eenmalige investering die zich elke dag weer terugverdient. Een flessenwagen zorgt dat er kortere looptijden zijn, meer overzichtelijkheid is en minder fouten worden gemaakt op de werkvloer. Dit leidt tot een grote verbetering van de werkzaamheden. Daarbij worden de werkplekken veiliger, verbetert de ergonomie en is er minder ziekteverzuim bij medewerkers. De gasflessenwagen biedt heel wat voordelen voor uw bedrijf.

De prijs van een gasflessenwagen

De gasflessenwagens van Tretal Material Handling zijn van de beste kwaliteit en gaan vele jaren mee. Daarbovenop hebben ze een zeer schappelijke prijs. Door de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van onze flessenwagens bent u verzekerd van een goede aankoop. Wij hebben gasflessenwagens in verschillende prijsklassen in het aanbod, waardoor we voor ieder wat wils bieden. 

Ruim aanbod 

In het uitgebreide assortiment van Tretal Material Handling vindt u verschillende soorten gasflessenwagens. Het is belangrijk om een exemplaar te kiezen dat aansluit bij uw wensen en gebruiksdoel. De flessenwagens zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, waardoor er altijd de juiste keuze voor uw wensen is. Zo hebben we gasflessenwagens die geschikt zijn om één fles te vervoeren en modellen die meerdere flessen kunnen transporteren. Het complete aanbod inclusief de specificaties per product is te bekijken op onze website. 

Divers assortiment transportmiddelen bij Tretal Material Handling

Ook voor andere soorten transportwagens en steekwagens bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen naast gasflessenwagens namelijk nog allerlei praktische transportmiddelen. Denk hierbij aan platenwagens, raamenwagens, steekwagens, palletwagens en vatensteekwagens. Door deze middelen te gebruiken bent u verzekerd van een optimaal werkproces. 

Gasflessenwagen kopen? Bestel meteen online via onze webshop

Wilt u een gasflessenwagen kopen om flessen te vervoeren? Bestel uw gekozen flessenwagen dan gelijk via onze website. Onze producten zijn meteen uit voorraad leverbaar, waardoor we een zeer snelle levertijd bieden. Wij leveren zowel in Nederland als in  België. Boven de € 363,00 verzenden wij de bestelling gratis in Nederland.

Neem contact op met ons

Voor vragen of advies over de gasflessenwagens van Tretal Material Handling kunt u contact opnemen met ons. Wij geven u graag meer informatie over de verschillende soorten transportwagens en hun eigenschappen. Bel ons op het nummer 546 74 53 20 of stuur een e-mail naar [email protected].