• Met 30 jaar ervaring regelen wij alles, zelfs maatwerk
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 363,-
  • FRAMI: het eigen topmerk in intern transport materieel!

Gasflessenwagen

17 artikel(en)

17 artikel(en)

Flessenwagen voor elk terrein

Onze flessenwagen is geschikt voor gasflessen en zuurstofflessen. De flessen kunnen stevig naast elkaar bevestigd worden zodat ze niet kunnen gaan schuiven of kantelen. U kunt deze met het grootste gemak overal vervoeren op langere afstanden zonder al te veel moeite.

Egaal of ongelijke ondergrond

Het maakt niet uit op welk terrein u de flessenwagen vervoert. Deze rijdt even makkelijk op een hobbelige ondergrond als op een gladde vloer. Dus hij is geschikt voor in ziekenhuizen of andere instellingen voor zuurstofflessen, maar ook bijvoorbeeld op de camping voor het vervoer van gasflessen. Ook in en uit liften laat de flessenwagen zich makkelijk rijden. Hij zal niet snel ergens achter blijven haken doordat de wielen van voldoende groot formaat zijn. Zo kunt u eenvoudig alle soorten flessen die u gebruikt transporteren naar waar u maar wilt.

Vol of leeg

Het maakt niet uit of de te vervoeren flessen vol of leeg zijn. De flessenwagen geeft u niet het gevoel dat u een zware lading vervoert. Bovendien is het nemen van bochten geen enkel probleem. Hierdoor kunt u eenvoudig de flessen op elke bestemming brengen, ook wanneer u door nauwe gangen of buiten om allerlei hindernissen moet rijden. De flessen kunnen stevig bevestigd worden, zodat u onderweg niet voor vervelende verrassingen komt te staan doordat ze bijvoorbeeld scheef gaan hangen.