• Met 30 jaar ervaring regelen wij alles, zelfs maatwerk
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 363,-
  • FRAMI: het eigen topmerk in intern transport materieel!

Steekwagen inklapbaar

5 artikel(en)

5 artikel(en)

Steekwagen inklapbaar kopen

Vervoert u regelmatig zware of onhandige goederen of materialen? Dan is een steekwagen voor u een zeer praktisch hulpmiddel. Wilt u uw steekkar vaak verplaatsen of heeft u weinig plek, dan kan een steekwagen die inklapbaar is uitkomst bieden. Bij Tretal Material Handling kunt u terecht voor een breed scala inklapbare steekwagens tegen scherpe prijzen. Makkelijk online te bestellen in onze webshop, snel geleverd en vanaf €363 in Nederland gratis verzonden!

Wat is een steekwagen?

Een steekwagen wordt gebruikt om goederen en materialen te verplaatsen. Door het gebruik van een steekwagen bespaart u niet alleen veel tijd, het feit dat zware of onhandige dingen zaken niet meer manueel getild en verplaatst te hoeven worden zorgt tevens voor minder fysieke belasting en daarbij behorende klachten zoals rugpijn en blessures. 

De voordelen van een steekwagen die inklapbaar is

Een steekwagen die inklapbaar is, heeft meerdere voordelen. Zo is een inklapbare steekkar is door zijn kleine, handzame formaat gemakkelijk te vervoeren, ook in een kleinere auto. Het kleine formaat van de steekwagen is ook op momenten dat u deze niet gebruikt een groot voordeel. Doordat hij in te klappen is, staat hij niet in de weg en kunt u hem makkelijk kwijt in een kleine ruimte.  

Waar moet u op letten bij aanschaf van een inklapbare steekwagen?

In het assortiment van Tretal Material Handling vindt u diverse opvouwbare steekwagens. Zoekt u een steekwagen die inklapbaar is, dan dient u bij aanschaf op een aantal dingen te letten. Zo is het draagvermogen enorm belangrijk, het laadvermogen van de steekwagens in ons aanbod varieert van 60 kg tot 250 kg. Daarnaast spelen ook zaken als het materiaal, de wielen en de vormgeving van de inklapbare steekwagen een rol.

 

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste steekwagen(s)? Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u verder. 
Wat zijn de kosten van een steekwagen die inklapbaar is?

Bij Tretal Material Handling vindt u altijd kwalitatief intern transport materieel voor een lage prijs. Zo vindt u bij ons een zorgvuldig geselecteerde collectie opvouwbare steekwagens in verschillende prijsklassen. Bent u op zoek naar een maatwerk transportmiddel? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag!

 

Op onze site vindt u een overzicht van de prijzen in- en exclusief BTW.

Uw steekwagen online bestellen bij Tretal Material Handling

Wilt u een inklapbare steekwagen kopen, dan kunt u deze eenvoudig online bestellen in de webshop van Tretal Material Handling. Wij bezorgen in zowel Nederland als België. Onze producten zijn snel uit voorraad leverbaar en worden in Nederland bij een bestelling vanaf € 363 gratis verzonden.

Contact

Kunt u deskundig advies gebruiken bij het kopen van een steekwagen of heeft u

vragen over een ander product of uw bestelling? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder! U kunt ons telefonisch bereiken op 0546 - 74 53 20 of een mail sturen naar [email protected].