• Met 30 jaar ervaring regelen wij alles, zelfs maatwerk
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 363,-
  • FRAMI: het eigen topmerk in intern transport materieel!

Steekwagen inklapbaar

5 artikel(en)

5 artikel(en)

De steekwagen inklapbaar

Waar wordt de inklapbare steekwagen voor gebruikt?

De steekwagen wordt gebruikt voor erg veel verschillende doeleinden. Eigenlijk kan men zeggen dat dit gereedschap te gebruiken is in alle situaties waarin er goederen verplaatst dienen te worden en dit handmatig niet erg handig is. Denk bijvoorbeeld aan een klein maar erg zwaar artikel. In deze situatie hoeft er met het gebruik van een inklapbare steekwagen zo min mogelijk mankracht aan te pas te komen. Ook wanneer u lichtere goederen heeft en het formaat is niet handig of het aantal is te groot om in één keer te tillen, kan een steekwagen heel goed zijn werk doen.

Wat zijn de voordelen van een inklapbare steekwagen ten opzichte van een niet-inklapbare?

Het voordeel wanneer de steekwagen inklapbaar is, is uiteraard het feit dat u hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Omdat hij in opgevouwen toestand klein en handzaam is, is hij gemakkelijk te vervoeren in een niet erg grote auto. Ook wanneer u niet van plan bent de steekwagen te vervoeren is het kleine formaat een voordeel te noemen. Bij niet erg intensief gebruik kan het voorkomen dat de steekwagen in de weg staat. Door hem in te klappen kunt u hem gemakkelijk kwijt in een kleinere ruimte zonder dat hij in de weg staat.

Voor welke steekwagen moet ik kiezen?

Uiteraard zijn er veel verschillende steekwagens te verkrijgen die inklapbaar zijn. Net als bij alle andere artikelen kan de kwaliteit en functionaliteit ervan nogal eens verschillen. Het is raadzaam een steekwagen uitgebreid te testen voordat u overgaat tot aanschaf. Het is ook erg lastig iemand hierin te adviseren omdat de meest geschikte steekwagen per persoon kan verschillen. De gebruiksdoelen wisselen nogal en de intensiteit van het gebruik vanzelfsprekend ook.