• Met 30 jaar ervaring regelen wij alles, zelfs maatwerk
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 363,-
  • FRAMI: het eigen topmerk in intern transport materieel!

Vatensteekwagen

3 artikel(en)

3 artikel(en)

Heeft u een vatensteekwagen nodig om vaten op een efficiënte manier te kunnen transporteren in uw bedrijf? Bij Tretal Material Handling hebben we diverse vatenwagens in het aanbod. Deze zijn van uitstekende kwaliteit en speciaal aangepast op het vervoeren van vaten. Hierdoor hoeft u zichzelf niet fysiek te belasten door de vaten zelf op te tillen. Onze vatenwagens zijn heel erg gebruiksvriendelijk en dragen bij aan een goede ergonomie. Daarnaast zijn de wagens eenvoudig online aan te kopen via de webshop en binnen een mum van tijd door ons geleverd in heel Nederland en België. 

Waarvoor wordt een vatensteekwagen precies gebruikt?

Een vatensteekwagen wordt gebruikt om vaten makkelijk en snel te verplaatsen. Dit transportmiddel is speciaal gemaakt om de vaten te transporteren van punt A naar B en is daar volledig op aangepast. Wanneer u hiervoor een gewone steekwagen inzet is de kans groot dat deze het gewicht van een gevuld vat niet kan dragen of dat het vat er onstabiel op staat. Door een vatensteekwagen te gebruiken bent u verzekerd van een veilig vatentransport. 

De voordelen van een vatensteekwagen

Door het gebruik van een vatensteekwagen verbeteren de werkzaamheden binnen uw bedrijf aanzienlijk. Het is een eenmalige investering die zich elke dag opnieuw terugverdient. Dankzij dit praktische transportmiddel zijn er kortere looptijden, meer overzichtelijkheid en worden er minder fouten gemaakt op de werkvloer. De vatenwagen zorgt voor een veiliger werkproces en een verbeterde ergonomie. Dit leidt automatisch tot een lager ziekteverzuim bij uw medewerkers. Kortom: een vatensteekwagen brengt tal van voordelen met zich mee en is onmisbaar om vaten te verplaatsen binnen uw bedrijf.

Aandachtspunten bij de aankoop van een vatensteekwagen

Er zijn verschillende vatensteekwagens te verkrijgen. Het is van belang om een exemplaar te vinden dat het beste aansluit bij uw wensen en het gebruiksdoel. Vaak is het mogelijk om verschillende modellen uit te proberen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken bij de aankoop van een vatenwagen. Wanneer u een vatensteekwagen wilt aanschaffen is het verstandig om vooraf de volgende vragen voor uzelf te beantwoorden:

  • Hoe groot zijn de vaten die u wilt verplaatsen?

  • Wat is het gewicht van de vaten die u wilt verplaatsen?

  • Hoe intensief gaat de vatensteekwagen naar verwachting gebruikt worden om vaten te vervoeren?

  • Heeft u de voorkeur voor luchtbanden of bijvoorbeeld kunststof wielen?

De kosten van een vatenwagen

Bij Tretal Material Handling schaft u een vatensteekwagen van hoge kwaliteit aan tegen een zeer betaalbare prijs. Al onze producten hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De prijzen van onze vatenwagens variëren per model. Op onze website ontdekt u de tarieven met en zonder btw. 

Uitgebreid aanbod praktische transportmiddelen

Naast vatensteekwagens verkoopt Tretal Material Handling ook allerlei andere handige transportmiddelen om te gebruiken binnen uw bedrijf. We hebben onder meer ramenwagens, platenwagens, palletwagens en andere steekwagens in het assortiment. Deze wagens zorgen ervoor dat u op een efficiënte manier te werk kunt gaan en uw werkproces veel eenvoudiger wordt. 

Vatensteekwagen online kopen bij Tretal Material Handling

De vatensteekwagens van Tretal Material Handling zijn eenvoudig online te bestellen via de webshop. Wij leveren onze producten zowel in Nederland als in België. Vanaf een bedrag van € 363,00 verzenden wij de bestelling gratis in heel Nederland. Dankzij onze grote productvoorraad bezorgen we uw nieuwe vatensteekwagen snel op de gewenste locatie. 

Neem contact op met ons

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over onze vatenwagens? Contacteer onze experts dan voor persoonlijk advies op maat. U kunt ons vrijblijvend bereiken op het nummer 546 74 53 20 of een e-mail sturen naar [email protected]. Wij helpen u graag verder, zodat u een vatensteekwagen vindt die 100% voldoet aan uw wensen.