• Met 30 jaar ervaring regelen wij alles, zelfs maatwerk
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 250,-
  • FRAMI: het eigen topmerk in intern transport materieel!

Gereedschapswand

16 artikel(en)

16 artikel(en)

Krijg weer overzicht

De werkplek is niet altijd de plaats waar orde en netheid heerst. Zeker wanneer de werkzaamheden lekker doorgaan kan het overzicht dan wel eens verloren worden. Het is dus tijd om orde op zaken te stellen en een oplossing te zoeken. De gereedschapswand is in dat geval een uitstekende optie. Het is namelijk een eenvoudige wijze om uw gereedschap geordend en netjes te houden. Om dit nog gemakkelijker te maken hebben we natuurlijk een aantal hulpmiddelen. Want zo'n wand is natuurlijk niet meteen compleet. U heeft hierbij de keuze om uitvoering met sleuvenpanelen, perfopanelen of een combinatie van deze twee te kiezen. Op die manier bepaald u snel en gemakkelijk welke variant het beste bij uw situatie past. Want orde en netheid is een belangrijk aandachtspunt en kan de werksnelheid aanzienlijk verhogen. Er is namelijk niets vervelender dan een stuk gereedschap zoeken dat ergens in de ruimte is neergelegd. Houd het dus ook netjes en overzichtelijk door gebruik te maken van een gereedschapswand.

Voor gereedschap en kleine onderdelen

De gereedschapswand is niet alleen te gebruiken voor uw gereedschap. Ook kleine onderdelen kunnen op eenvoudige wijze geplaatst worden. Denk bijvoorbeeld aan een speciale variant spijkers of schroefjes die veelvuldig worden toegepast. De gereedschapswand is dan de ideale manier om deze materialen bij elkaar te houden en natuurlijk het werkproces te vereenvoudigen. Het is dus wel duidelijk dat iedere werkplek geschikt is voor zo'n wand. Heb dus vanaf nu ook alles in de hand en maak het overzichtelijk. Want als alles op een rijtje licht wordt het werk een stuk eenvoudiger.

Uitwisselen en/of veranderen is mogelijk

De gereedschapswand is geen standaard pakket. U heeft immers de mogelijkheid om na verloop van tijd de indeling te veranderen. Door het gebruikmaken van verschillende onderdelen is dit ook heel eenvoudig. Zo kunt u na constatering van een foute indeling snel ingrijpen en werkproces versnellen door een andere indeling te maken. Ook gezien ieder werkproces kan zo'n wand eenvoudig aangepast worden. Misschien heeft u namelijk bij het ene proces geheel andere materialen nodig dan bij de andere. Maak het uzelf daarom niet te lastig maar houd bij de hand wat noodzakelijk is. Door het eenvoudig aanpassen van de gereedschapswand is dit natuurlijk geen enkel probleem. Door het hoogwaardige materiaal dat hiervoor is toegepast, zal de wand ook heel lang meegaan. Het is namelijk slagvast en krasvast. Het vervangen van de gereedschapswand zal dus nog lang niet aan de orde zijn, waardoor de aanschafprijs ook meer dan redelijk is. Kies uit de enkelzijde of dubbelzijdige uitvoering en doe er uw voordeel mee.