• Met 30 jaar ervaring regelen wij alles, zelfs maatwerk
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 250,-
  • FRAMI: het eigen topmerk in intern transport materieel!

Ladenblok

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in deze producten.


* Verplichte velden

Belangrijke zaken altijd bij de hand

Een ladeblok wordt steeds vaker toegepast. De reden is natuurlijk heel eenvoudig. Want iedere kantoor kan hiervoor in aanmerking komen. Door de eenvoudige formaten waaruit u kunt kiezen is een ladeblok namelijk altijd toe te passen. Heeft u dus al een bureau gekocht, maar mist er nog wat opbergruimte? Kies dan voor een ladeblok! Zeker bij losse papieren die wel van groot belang zijn is dit een goede optie. Daarnaast zijn ook pennen, een kladblok en een eventuele rekenmachine altijd bij de hand. Zonder dat al deze dingen in het zich liggen. Want dit kan het uitzicht en de ruimte op uw bureau behoorlijk beperken. Heeft u dus nog niet zo'n handige kast waar kleine benodigdheden in bewaard kunnen worden? Kies dan ook voor een ladenblok. Want waarom zou u belangrijke benodigdheden niet in de buurt hebben en uw ruimte in laten nemen? Een ladenblok gaat dit allemaal oplossen.

Verscheidene mogelijkheden

Er zijn zeer veel soorten ladenblokken verkrijgbaar. Daarom is het goed om te kijken naar de ruimte die u heeft en daar een passende variant voor te kiezen. Want een ladenblok is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Heeft u dus behoefte aan twee of misschien wel drie lagen? Het is allemaal geen enkel probleem. Daarnaast zijn ze gemaakt van hoogwaardig materiaal. Het is een stevige variant die best wel een stootje kan hebben en indien gewenst met een slot verkrijgbaar is. Belangrijke papieren kunnen hierdoor veilig en zonder zorgen opgeborgen worden. Denk bijvoorbeeld aan een bepaalde taak waar u mee bezig was. Echter wordt u ondertussen onderbroken voor een drinkende bijeenkomst. Geen probleem meer. Want u stop het in uw eigen ladenblok, zet deze op slot en het ligt veilig opgeborgen. Bent u echter op zoek naar vrijheid. Dan is er de keuze voor een ladenblok met wielen. Mocht u dus in de toekomst een aanpassing willen maken in uw kantoor, dan is dat geen enkel probleem. Uw ladenblok is dan snel en zonder al te veel inspanning te verplaatsen. Zo is die nieuwe indeling binnen de kotste tijd geregeld.

Voor iedere ondernemer

Als ondernemer heeft u natuurlijk veel te onderhouden. Denk maar eens aan het personeel, de financiële zaken en zo zijn er nog veel meer mogelijkheden op te noemen. Tijdens werk heeft u het natuurlijk druk en er zal ook vaak wat tussendoor komen. Daarnaast zijn er altijd een aantal papieren die graag bij de hand gehouden worden. Natuurlijk dient dat wel op een veilige manier te gebeuren en daarom kiest u natuurlijk voor een goed ladenblok.