• Met 30 jaar ervaring regelen wij alles, zelfs maatwerk
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 250,-
  • FRAMI: het eigen topmerk in intern transport materieel!

Garderobe kast

12 artikel(en)

12 artikel(en)

Garderobekasten voor elke organisatie

Wanneer u een garderobe kast zoekt, wilt u zich natuurlijk goed orienteren. Want de kleding met ruim, veilig en goed geventileerd opgeborgen zijn. Bij ons bent u dan aan het goede adres, Want wij hebben garderobe kasten die aan alle eisen voldoen.

Voor elke organisatie een garderobe kast

Wij hebben voor elke soort organisatie een geschikte kast. Dus of u nu garderobekasten zoekt voor de sportclub, voor uw bedrijf of voor een kleedkamer van een theater, u kunt te kust en te keur gaan bij ons in uw keuze. U kunt kiezen uit modellen tot vijf deuren. Alle kasten zijn voorzien van een krasvrije coating en hebben een cilinderslot zodat de spullen altijd veilig zijn. Ze zijn voorzien van een naamkaarthouder zodat ook iedereen zijn eigen kast kan voorzien van zijn of haar naam. Het zijn stabiele kasten die wel een stootje kunnen verdragen. Heel geschikt dus voor de kleedkamer van de sportclub waar jongeren nog wel eens wat ruwer omgaan met dingen. Of een school waar er veel gestoten en geduwd wordt.Bekrassen kan niet, dus u kunt ze rustig op uw school gebruiken

Indeling kasten

In alle kasten zit een hoedenplank en een kledingroede. Verder hebben alle kasten een uitstekende ventilatie door het ingebouwde rooster. Hierdoor kan de garderobe kast uitstekend dienst doen in de kleedkamer van de sportverenigign zonder dat de kasten op den duur gaan stinken. De kasten voldoen aan alle normen, zodat u zeker bent van wat u koopt.