• Met 30 jaar ervaring regelen wij alles, zelfs maatwerk
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 250,-
  • FRAMI: het eigen topmerk in intern transport materieel!

Scheidingswanden

22 artikel(en)

22 artikel(en)

Uw eigen werkplek

Iedere werkplaats is uniek. Zeker wanneer u een eigen stukje heeft is dat heel prettig. Het is op die manier heel gemakkelijk om uzelf te richten op de werkzaamheden waar u mee bezig bent. Afleiding wordt dan geminimaliseerd en de productiviteit zal aanzienlijk verhogen. Dat klinkt dus als een belangrijk voordeel en dat is het ook. Geef daarom iedereen zijn eigen stukje werkruimte door het plaatsen van scheidingswanden. Want iedereen heeft hierdoor de mogelijkheid om zich te richten op zijn eigen bezigheden. Ze zijn daarom eenvoudig te plaatsen. Want een betere werkplek waar productief gewerkt wordt is heel belangrijk. Daarnaast biedt dit ook de mogelijkheid om ieder deel in te delen op bepaalde activiteiten. Want zoals we straks verder zullen uitleggen biedt de scheidingswand gelijk de mogelijkheid om gereedschap te plaatsen. Het is daarom de aangewezen manier om bepaalde werkplaatsen van het juiste gereedschap te voorzien om een activiteit goed uit te voeren. Kies dus ook voor een goed werkproces door het plaatsen van scheidingswanden.

Gereedschap altijd bij de hand

Het is al heel kort aan bod gekomen. Echter zullen we er hier dieper op ingaan. Want de scheidingswanden bieden tevens de mogelijkheid om uw gereedschap overzichtelijk eraan op te hangen. Denk bijvoorbeeld aan verschillende soorten zagen, vijlen of hamers. Het overzicht in gereedschap is op die manier eenvoudig te realiseren. Want zelfs bakjes kunnen eraan vastgemaakt worden. Alle benodigdheden voor een bepaald werkproces zijn hierdoor altijd binnen handbereik. Het is dus wel duidelijk dat een ruimte hierdoor zeer efficiënt ingericht kan worden en voor het beste resultaat zorgt. De scheidingswanden zorgen ervoor dat iedere ruimte tot in het uiterste gebruikt wordt. Want na het gebruikmaken van het benodigde gereedschap, is deze weer eenvoudig terug te plaatsen. Binnen een stap bent u al op de plaats en dat scheelt heel veel tijd dan naar een bepaalde plaats in de werkruimte op te moeten zoeken. Voorheen moest u bijvoorbeeld nog maar de kast lopen. Echter dat is nu verleden tijd. U bespaard tijd en maakt het werken een stuk leuker. Overzicht en gemak is dus een belangrijk pluspunt van de scheidingswand.

Bepaal zelf wat u nodig heeft

De scheidingswanden zijn eenvoudig en snel naar eigen wens in te vullen. Dat betekend dus ook wanneer u de werkplaats anders wilt indelen of het gereedschap wilt veranderen, dit geen enkel probleem is. De wand is er namelijk speciaal op gemaakt. Hierdoor is de scheidingswand in iedere werkruimte toe te passen. Bepaal dus zelf hoe u dit wilt inrichten zodat er de meeste voordelen uit behaald worden.