• Met 30 jaar ervaring regelen wij alles, zelfs maatwerk
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 250,-
  • FRAMI: het eigen topmerk in intern transport materieel!

Palletwagen

Categorieën

4 artikel(en)

4 artikel(en)

Een pallet wagen is een onmisbaar hulpmiddel wanneer er pallets met goederen verplaatst moeten worden. Eigenlijk kunt u niet zonder als u regelmatig zware pallets verplaatst wilt hebben.

Verschillende palletwagens

Afhankelijk van het gebruiksdoel kunt u verschillende keuzes maken als het gaat om het soort palletwagen het meest geschikt is. Het is natuurlijk de bedoeling om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken maar het moet financieel ook haalbaar zijn uiteraard.

Handpalletwagen

Deze categorie palletwagens worden in de meeste gevallen aangeschaft wanneer er niet hele dagen gebruik van wordt gemaakt. Het werken met dit exemplaar kost namelijk behoorlijk van kracht. Hij is echter prima te gebruiken wanneer er zo nu en dan eens een zware pallet verplaatst moet worden. Deze wagen kan voorzien zijn van een weegsysteem. Dit scheelt behoorlijk wat moeite en kracht.

De elektrisch aangedreven palletwagen

Het gebruik van dit exemplaar zorgt ervoor dat er minder spierkracht van mensen nodig is dankzij het feit dat hij elektrisch aangedreven wordt. Nog een leuke bijkomstigheid is dat deze wagen ook degene kan vervoeren die moet werken met de pallets. Om dit mogelijk te maken, moet er uiteraard wel een plateau aanwezig zijn. Wanneer dit niet het geval is zal de persoon voor of achter de wagen moeten lopen. In sommige gevallen zal hier zelfs de voorkeur aan gegeven worden. In magazijnen wordt er veel gebruik gemaakt van deze wagens met plateau omdat hier veelal grotere afstanden moeten worden afgelegd.