• Met 30 jaar ervaring regelen wij alles, zelfs maatwerk
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 363,-
  • FRAMI: het eigen topmerk in intern transport materieel!

Palletwagen

Categorieën

5 artikel(en)

5 artikel(en)

Palletwagen kopen

Zoek je een kwalitatieve en makkelijk te hanteren palletwagen? Bekijk dan snel ons aanbod aan palletwagens. Wij verkopen namelijk een aantal zeer sterke en fijne palletwagens die uitermate geschikt zijn voor gebruik in een magazijn. Als er binnen jouw bedrijf regelmatig grote hoeveelheden aan goederen of materialen verplaatst moeten worden dan doe je er waarschijnlijk zeer goed aan om daar een palletwagen of pallettruck voor aan te schaffen. Met dit hulpmiddel kun je namelijk gemakkelijk grote en zware ladingen verplaatsen. Je stapelt de goederen op een pallet en vervolgens verplaats je het pallet gemakkelijk met de wagen. Zo bespaar je veel tijd en dus ook veel geld. Daarnaast voorkom je zo dat jij en je medewerkers onnodig veel zware lasten aan het tillen zijn. Zo ondervang je arbeidsongevallen en vervelende blessures. Koop dus direct ook zo’n fijne palletwagen! Bekijk snel ons assortiment.

Maak intern transport een stuk makkelijker

Met een palletwagen van Tretal Material Handling maak je intern transport veel gemakkelijker. Wanneer je goederen per pallet kunt verplaatsen bespaar je namelijk veel tijd vergeleken met wanneer je alles stuk voor stuk moet verslepen. Zo verplaats je per keer veel grotere ladingen en hoef je dus minder op en neer te lopen. Daarnaast kun je met een palletwagen goederen heel eenvoudig in één keer netjes in een vrachtwagen zetten zodat deze meteen klaar zijn voor transport. Dit hulpmiddel helpt je ook om met het grootste gemak zware ladingen te verplaatsen. 

Bekijk onze mooie aanbod aan palletwagens

In onze webshop hebben we een mooie collectie aan palletwagens voor je klaarstaan. De wagens werken op een vergelijkbare manier maar verschillen iets in specificaties en toepassingen. Voor je een palletwagen aanschaft is het belangrijk dat je nadenkt over wat jij nodig hebt in jouw bedrijf. Let bijvoorbeeld op hoeveel draagvermogen je nodig hebt en of je verlengde vorken nodig hebt. De benodigde lengte van de voorvorken hangt af van het formaat pallets die je wilt transporteren. Daarnaast kun je ook nog bedenken of je liever een elektrische of een mechanische pallettruck wilt kopen. Wij bieden beide soorten aan in onze webshop. Ook is het bij ons mogelijk om hoogheffende pallettrucks te kopen. Deze zijn nog minder belastend voor de rug en dus erg geschikt als je ergonomie heel belangrijk vindt. Twijfel je over welke wagen het beste is voor jouw bedrijf? Dan kun je altijd even contact met ons opnemen voor vrijblijvend advies.

Handpalletwagens

Bij Tretal Material Handling verkopen we een aantal handpalletwagens. Handpalletwagens zijn palletwagens die handmatig bestuurd worden. Via een hefboommechanisme til je de lading op door deze als het ware omhoog te pompen. Zo kun je eenvoudig zware ladingen optillen en verplaatsen. Handpalletwagens zijn vaak relatief compact en zijn dus uitermate geschikt om in een magazijn of winkel met beperkte ruimte te gebruiken.

Elektrisch aangedreven palletwagens

Naast de handpalletwagens verkopen we ook nog elektrisch aangedreven palletwagens. Deze zijn voorzien van een elektrische motor die de lading tilt en helpt bij het rondrijden van de lading. Deze palletwagens kosten minder inspanning om te gebruiken en zijn daarom hartstikke geschikt voor mensen die hun rug willen ontzien. 

Voorkom overbelasting en andere werkgerelateerde blessures

Palletwagens zijn een hartstikke fijn hulpmiddel om in je magazijn, winkel of loods te kunnen gebruiken. Naast dat je een hoop tijd bespaart tijdens het vervoeren van goederen, kun je ook een hoop bedrijfsongevallen en vervelende blessures voorkomen. Bij het tillen van zware ladingen zit een ongeluk altijd in een klein hoekje. Er hoeft maar iets kleins mis te gaan en het kan zijn dat jij of je medewerker er met veel pijn vanaf komt. Zelfs wanneer iedereen goed oplet en zorgvuldig werkt kan het zomaar ineens bij iemand in de rug schieten. Dit is natuurlijk al vervelend genoeg maar het wordt nog eens extra vervelend wanneer dit tot verzuim leidt. De kosten kunnen dan namelijk aardig hoog oplopen. Door een goede palletwagen te gebruiken verminder je het risico op dit soort ongevallen en blessures aanzienlijk. Hier kun je op de lange termijn veel geld mee besparen. Nog belangrijker dan het geld dat je bespaart is dat je zo ook de gezondheid van jezelf en je werknemers waarborgt.

Bekijk ook onze andere producten

Naast dat we bij Tretal Material Handling kwalitatieve palletwagens verkopen, hebben we nog veel meer topproducten in onze webshop. Zo verkopen we nog veel meer transportmiddelen. Bekijk bijvoorbeeld eens onze handige steekwagens of onze platenwagens. Naast transportmiddelen verkopen we ook nog andere producten voor bedrijven. Zo verkopen we ook spullen voor werkplaatsinrichting en voor magazijninrichting. Kijk dus snel even rond op onze site!

Bestel onze palletwagens online

Heb je bij ons een goede palletwagen gezien? Dan kun je deze gemakkelijk en snel via onze webshop bestellen. Heb je vragen over onze palletwagens of over onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag over onze producten en kunnen je altijd helpen met goed advies. Je kunt contact met ons opnemen door de mailen naar [email protected] of door ons te bellen op 0546 - 74 53 20. Tot snel!