• Met 30 jaar ervaring regelen wij alles, zelfs maatwerk
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 363,-
  • FRAMI: het eigen topmerk in intern transport materieel!

Steekwagen

42 artikel(en)

42 artikel(en)

Steekwagen kopen bij Tretal Material Handling

Wanneer je veel zware spullen moet verplaatsen is een steekwagen een onmisbaar hulpmiddel. Ze zijn haast niet weg te denken uit magazijnen of bij het laden en lossen van grote ladingen. Steekwagens maken het verplaatsen van zware voorwerpen eenvoudig en verminderen de last op uw rug enorm. Met de wagens van Tretal Material Handling maak je van het zwaarste tilwerk een gemakkelijk klusje. In ons grote assortiment vind je steekwagens die je met elke lading kunnen helpen. Van stoelen tot gasflessen, wij hebben er de geschikte steekwagen voor! Dus doe jezelf en je rug een plezier en bestel een steekwagen van Tretal Material Handling. 

Verplaats gemakkelijk zware spullen

Moet je zware spullen verplaatsen? Werk dan slim en niet hard. Met een steekwagen van Tretal Material Handling verplaats je met het grootste gemak elke lading. Waarom zou je jezelf helemaal in het zweet moeten werken als het ook makkelijk kan? Voorkom onnodig zwaar werk en verklein het risico op ongelukken door te werken met een steekwagen. Zo kun je bijvoorbeeld je verhuizing een stuk plezieriger maken!

Voorkom rugklachten

Het tillen van zware spullen kan zeer pijnlijke blessures aan je rug veroorzaken. Rugblessures kunnen lastig te behandelen zijn en in het ergste geval kun je er dus ook heel lang last van houden. Zorg dat dit jou niet overkomt! Met een steekwagen maak je zwaar tilwerk veel lichter. Daarnaast zorgt het gebruik van een steekwagen er ook nog eens voor dat je met een veel betere, ergonomische houding tilt. Zo verminder je de druk op je rug en voorkom je rugklachten.

Ideaal voor in het magazijn

Moet je veel in het magazijn tillen of heb je medewerkers die veel in het magazijn moeten tillen? Dan is het hebben van een steekwagen echt geen overbodige luxe! Het dag in dag uit transporteren van zware goederen kan veel fysieke klachten opleveren. Zorg dus dat je dit voorkomt! Daarnaast is de kans op een ongeluk bij regelmatig zwaar tilwerk groot. Met een steekwagen voorkom je ongelukken en zorg je ervoor dat jij en je inventaris heel blijven.

Groot aanbod aan verschillende steekwagens

Bij Tretal Material Handling hebben we een groot aanbod aan steekwagens voor je klaarstaan. Wat jij ook moet transporteren, wij hebben er de juiste steekwagen voor. Al onze producten zijn zijn van hoge kwaliteit en scherp geprijsd. Onze producten zijn eenvoudig online te bestellen en worden zo snel mogelijk bij je thuisbezorgd. Bekijk ons aanbod en vind de juiste steekwagen voor jouw klus!

Stoelensteekwagens

Moet jij vaak grote hoeveelheden stoelen verplaatsen? Dan zijn onze stoelensteekwagens ideaal voor jou! Stoelen kunnen soms zwaar zijn om te verplaatsen, zeker als het er heel veel zijn zoals in een kantine of aula. Met onze speciale stoelensteekwagens kun je met het grootste gemak grote hoeveelheden stoelen verplaatsen. Zo maak je het voorbereiden of afbreken van een evenement veel gemakkelijker voor jezelf.

Bandensteekwagen

Banden zijn vervelend om op te tillen en daarom lastig om te verplaatsen. Wanneer je vaak autobanden moet transporteren kan het dus ontzettend handig zijn om onze bandensteekwagen tot je beschikking te hebben. Daarmee stapel en verplaats je namelijk gemakkelijk grote hoeveelheden aan banden. Ideaal voor in een garage!

Gasflessenwagens

Voor het vervoeren van gas- of zuurstofflessen hebben wij speciale flessenwagens. Hiermee kun je gemakkelijk en veilig zware flessen vervoeren. Deze wagens worden veel gebruikt in werkplaatsen, zieken- en verzorgingshuizen en laboratoria. Je kunt de flessen stevig op de steekwagen bevestigen zodat deze stabiel blijven zitten wanneer je er mee rondrijdt. Je hoeft niet bang te zijn dat de flessen gaan schuiven wanneer je ze door drukke gangen vervoert. Zo voorkom je beschadigingen aan de flessen en weet je zeker dat je de flessen en de inhoud veilig kunt vervoeren. Doordat de flessenwagens grote wielen hebben zijn ze makkelijk over verschillende ondergronden te rijden. Geen hobbelig festivalterrein dat jou en je flessen tegen gaat houden! Doordat de flessenwagen het tilwerk lichter maakt kun je ook met gemak volle flessen vervoeren. Zelfs met zware, volle flessen rij je de wagen gemakkelijk over hobbelige en bochtige wegen!

Vatensteekwagens

Voor het verplaatsen van zware vaten kun je het beste een van onze vatensteekwagens gebruiken. Deze steekwagens zijn namelijk speciaal ontworpen om vaten mee te vervoeren. Zo kunnen ze hogere gewichten aan dan de meeste normale steekwagens, en kunnen ze vaten stabieler vervoeren. Het verplaatsen van vaten kan door het hoge gewicht soms lastig zijn. Zorg dus dat je de juiste hulpmiddelen tot je beschikking hebt! Zo voorkom je dat je voor verrassingen komt te staan.

Steekwagens met vaste schep

De steekwagens met vaste schep zijn ideaal om allerlei spullen mee te verplaatsen. Met de schep kun je voorwerpen gemakkelijk van de grond oppakken. Met deze steekwagens kun je gemakkelijk zware voorwerpen van de grond tillen en verplaatsen zonder dat het jou veel kracht hoeft te kosten.

Inklapbare steekwagens

Het grote voordeel van de inklapbare steekwagens is natuurlijk dat je deze gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Dit is ideaal voor wanneer je op locatie zware spullen wilt verplaatsen. Neem bijvoorbeeld een inklapbare steekwagen mee wanneer je gaat verhuizen en maak het jezelf makkelijk. Heb je even niks te verplaatsen? Dan berg je de inklapbare steekwagen natuurlijk makkelijk op zonder dat deze in de weg staat.

Bestel onze steekwagens online

Heb je in ons assortiment een goede steekwagen voor jou gezien? Dan kun je deze gemakkelijk in onze webshop bestellen. Heb je vragen over onze producten of heb je advies nodig? Dan kun je altijd even contact met ons opnemen. Je kunt ons telefonisch bereiken op 0546 - 74 53 20. Of stuur een mail naar [email protected]