• Met 30 jaar ervaring regelen wij alles, zelfs maatwerk
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 363,-
  • FRAMI: het eigen topmerk in intern transport materieel!

Stoelensteekwagen

2 artikel(en)

2 artikel(en)

Bent u op zoek naar een handige oplossing om grote aantallen stoelen eenvoudig te verplaatsen binnen uw bedrijf of evenement? Bij Tretal Material Handling bieden we diverse stoelensteekwagens aan die speciaal zijn ontworpen voor het transporteren van stoelen. Met onze hoogwaardige en gebruiksvriendelijke stoelensteekwagens wordt het verplaatsen van stoelen een makkelijke taak die u binnen een mum van tijd uitgevoerd heeft. Ontdek hier hoe deze praktische transportmiddelen uw logistieke processen kunnen verbeteren.

Gemakkelijk grote hoeveelheden stoelen verplaatsen

Met een stoelensteekwagen van Tretal Material Handling verplaatst u moeiteloos grote hoeveelheden stoelen. Zo voorkomt u onnodig zwaar werk en de kans op het ontstaan van pijnlijke blessures aan de rug. Een stoelensteekwagen is bijvoorbeeld ideaal bij het voorbereiden of afbreken van een evenement, of om talrijke stoelen te verplaatsen in kantines en aula's. 

De voordelen van stoelensteekwagens

Het gebruik van een stoelensteekwagen biedt diverse voordelen voor uw bedrijf of organisatie. Onze stoelensteekwagens zijn ontworpen om efficiëntie en ergonomie te combineren, waardoor uw medewerkers stoelen gemakkelijk en veilig kunnen verplaatsen. Dankzij de speciale vormgeving en materialen wordt het risico op beschadigingen aan stoelen geminimaliseerd. Bovendien dragen stoelensteekwagens bij aan een soepel logistiek proces, verminderde fysieke belasting en een overzichtelijke werkomgeving.

Diverse modellen stoelensteekwagens en andere steekwagens  

Tretal Material Handling heeft verschillende stoelensteekwagens om aan uw specifieke wensen te voldoen. Of u nu lichtgewicht kunststof stoelen, zware conferentiestoelen of stapelbare klapstoelen wilt verplaatsen, wij hebben de juiste stoelensteekwagen voor u in het assortiment. Daarnaast vindt u bij ons een uitgebreid aanbod aan andere steekwagens:

Aandachtspunten bij de aankoop

Tijdens het kiezen van de juiste stoelensteekwagen zijn er enkele belangrijke factoren om rekening mee te houden. Denk na over het aantal stoelen dat u tegelijk wilt verplaatsen, alsook over het gewicht en de afmetingen. Daarnaast is ook de frequentie van het transport een factor om over na te denken bij het maken van een keuze. 

De kosten van een stoelensteekwagen

Bij Tretal Material Handling schaft u een stoelensteekwagen van hoge kwaliteit aan tegen een zeer schappelijke prijs. Al onze producten hebben namelijk een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De prijzen van onze stoelensteekwagens zijn afhankelijk van het model. Op de website vindt u de tarieven met en zonder btw. 

Stoelensteekwagen online bestellen

De gewenste stoelensteekwagen bestelt u makkelijk online via de webshop van Tretal Material Handling. Dankzij onze enorme productvoorraad garanderen we altijd een snelle levertijd. We bieden een betrouwbare bezorging in zowel Nederland als België. Vanaf een bedrag boven de € 363,00 profiteert u zelfs van gratis verzending binnen Nederland.

Meer praktische transportmiddelen

Naast stoelensteekwagens hebben we bij Tretal Material Handling een uitgebreid assortiment aan andere transportmiddelen om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. Denk hierbij aan ramenwagens, platenwagens, palletwagens en nog veel meer. Onze transportmiddelen zijn ontworpen om uw werk efficiënter en effectiever te maken en zijn onmisbaar tools.

Daarom kiest u voor Tretal Material Handling

Wij hebben maar liefst 30 jaar ervaring binnen ons vakgebied en regelen alles, zelfs het realiseren van maatwerk. Bovendien werken we bij Tretal Material Handling met FRAMI: ons eigen topmerk in intern transportmateriaal. Zo verzekeren we u van producten van de hoogste kwaliteit, waar u vele jaren gebruik van kunt maken. 

Vragen? Neem contact op met ons

Heeft u vragen over onze stoelensteekwagens of wilt u meer informatie hieromtrent? Neem gerust contact op met onze experts voor professioneel en op maat gemaakt advies. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 546 74 53 20 of per e-mail via [email protected]. Wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van de ideale stoelensteekwagen die 100% voldoet aan uw wensen.