• Met 30 jaar ervaring regelen wij alles, zelfs maatwerk
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 363,-
  • FRAMI: het eigen topmerk in intern transport materieel!

Magazijnstellingen

8 artikel(en)

8 artikel(en)

Krijg overzicht

Stellingen komen we bijna overal tegen. Ze zijn dan ook heel handig om te hebben. Want wanneer u dozen vol materialen of product hebt, dienen deze wel weggezet te worden. Ook hierbij is weer orde en netheid vereist. Want een onoverzichtelijke boel willen we natuurlijk voorkomen. Denk maar eens aan de situatie dat uw bedrijf geen stellingen heeft. De dozen zullen opgestapeld worden tot een hoge toren en dat kan wel eens heel vervelend uitpakken. In het ergste geval valt de stapel om en zijn er zelfs producten kapot gegaan. Of denk eens aan de volgende situatie. U heeft iets nodig. Echter weet niemand in welke doos dat product kan zitten. Misschien is het wel de onderste doos van de stapel en hoe kom je er dan snel bij? Het zijn de kenmerkende situaties waarin geen gebruik wordt gemaakt van stellingen. Daarnaast geeft het natuurlijk heel duidelijk aan wat het grote voordeel hiervan is. Want door de stelling is alles eenvoudig te bereiken. Het biedt zelfs de mogelijkheid om iedere stelling te nummeren waardoor ieder product eenvoudig en snel gevonden wordt. Het vereenvoudigd uw werkproces en kan behoorlijk wat tijd besparen. Kies dus ook voor overzicht door de keuze te laten van op goede stellingen.

Orde maakt werken makkelijker

Het is duidelijk dat de plaatsing van stellingen niet veel tijd in beslag zal nemen. Het zijn eenvoudige pakketten die snel opgezet zijn. Aan de ene kant zult u denken dat dit best wat ruimte in beslag neemt. Toch is deze gedachte onterecht. Want stellingen zorgen ervoor dat er weer orde komt. Alle benodigdheden of producten worden hierdoor overzichtelijk op de stelling geplaatst. Het kost dus geen enkele moeite om het vervolgens weer te vinden. Echter wanneer u werkt met een handig systeem en producten bij elkaar zet of zelfs nummert, gaat het nog veel sneller. Op die manier bouwt u snel en efficiënt een goed magazijn op dat veel voordelen met zich meebrengt. Geen zoektochten meer en alles staat nu veilig op uw stellingen geplaatst.

Ook voor u

De stellingen zijn in iedere situatie handig op te hebben. Want u gaat er natuurlijk al snel voordelen mee behalen en positieve reacties horen. Het is dan ook goed om aan zo'n investering deel te nemen. Denkt u er echter wel aan dat dit na een bepaalde periode gecontroleerd dienen te worden. Want slijtage komt altijd voor en mankementen dienen tijdig opgemerkt te worden. Zodat uw spullen altijd veilig staan. In ieder geval zal dat na de aanschaf van dit product nog lang niet aan de orde zijn. Want bij ons staat investeren in kwaliteit centraal.