• Met 30 jaar ervaring regelen wij alles, zelfs maatwerk
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 363,-
  • FRAMI: het eigen topmerk in intern transport materieel!

Handtrekwagen

8 artikel(en)

8 artikel(en)

Als u op zoekt bent naar een handtrekwagen komt u er al snel achter dat er ontzettend veel mogelijkheden zijn. Het is daarom ook belangrijk om voor de aankoop van een handtrekwagen goed te bedenken wat u met uw handtrek wagen wil gaan doen en waar.

Zo zijn er een aantal duidelijke onderscheidingen:

Gaat u voor een opvouwbare wagen? Dan is deze vooral heel handig als u weinig ruimte heeft of wanneer de wagen veel wordt meegenomen, zodat hij bijvoorbeeld in de auto past. Een alternatief is een degelijke houten handtrekkar. Denkt u daarbij aan strand- en boswandelingen met de kinderen dan zijn luchtbanden een aanrader terwijl in een werkruimte de harde band waarschijnlijk een betere optie is. Houd ook rekening met de hoeveelheid gewicht die uw bolderwagen moet kunnen dragen want bij zware ladingen is een degelijk frame een must!

Mocht u op zoek zijn naar een handtrekwagen die wel tegen een stootje kan en die vooral voor zwaardere klussen gebruikt zal worden, dan raad ik u aan om eens een kijkje te nemen in de uitgebreide collectie van tretal.nl