• Met 30 jaar ervaring regelen wij alles, zelfs maatwerk
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 363,-
  • FRAMI: het eigen topmerk in intern transport materieel!

Meubelroller

2 artikel(en)

2 artikel(en)

Verspil geen energie

Zware spullen verplaatsen zal in veel gevallen om een grote inspanning vragen. Echter dit is helemaal niet nodig. Bespaar uw energie door gebruik te maken van de meubelroller. Het is een eenvoudig hulpmiddel dat het zware werk uit handen zal nemen. Al velen zijn ervan overtuigd en ook u zal dit zijn na het gebruikmaken van de meubelroller. Waar voorheen nog veel tilwerk noodzakelijk was, is er nu een speciaal hulpmiddel die het een stuk eenvoudiger maakt. Het enige wat u nog hoeft te doen is het zware product erop te plaatsen en van A naar B te rollen. Heel simpel dus. Kom er ook achter wat dit voor uw werksituatie kan betekenen en welke pluspunten het biedt.

Spierpijn is niet nodig

Na het verplaatsen van zware dingen kan spierpijn ontstaan. Misschien niet direct maar een dag later zal dit vaak gevoeld worden. Denk bijvoorbeeld aan het tillen van een zware kast, een wasmachine of koelkast. Zeker wanneer een groot gedeelte van de dagelijkse bezigheden uit dit tilwerk bestaat is het handig om een hulpmiddel in te schakelen. Want spierpijn is immers helemaal niet nodig. De meubelroller zal hier een handje bij helpen. Hij is eenvoudig mee te nemen, heeft een compact formaat en neemt het grootste gewicht voor u over. Voor iedere situatie waarin een zware spullen verplaatst moeten worden is dit een ideaal hulpmiddel. Voorkom dus ook de pijn en investeer in een goed product.

Hoogwaardig vervaardigd

Om alle spullen te vervoeren en een goed product te ontvangen is hoogwaardig materiaal vereist. Daarom zijn al onze meubelrollers hieruit opgebouwd. U zult er daarom nog lang profijt van hebben. De onderdelen zijn met zorg samengesteld en in elkaar gezet voor het allerbeste resultaat. Hierdoor kunt u zonder enige zorgen de meubels verplaatsen en zal er nog lang profijt van ervaren. Om in te gaan op iedereens behoeften zijn de meubelrollers in verschillende formaten verkrijgbaar. U kiest daardoor heel eenvoudig en snel het formaat dat bij uw persoonlijke situatie past. Daarnaast worden er ook verschillende materialen toegepast bij het oppervlak. Het grootste voordeel hierin is de antisliplaag die erop is geplaatst. Het grootste voordeel dat u hierbij ervaart is het voorkomen van wegglijdende meubels. Er is immers niets vervelender dan een meubel die tijdens het vervoeren van de meubelroller valt. Hierdoor kan mogelijkerwijs schade veroorzaakt worden. Het voorkomen hiervan is daarom ook van groot belang en daarom bent u bij ons aan het juiste adres. Kies dus ook voor het beste product en maak het uzelf gemakkelijker door de aanschaf van een meubelroller.