• Met 30 jaar ervaring regelen wij alles, zelfs maatwerk
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 363,-
  • FRAMI: het eigen topmerk in intern transport materieel!

Bandenstelling

1 artikel(en)

1 artikel(en)

Veel bedrijven ontwikkelen opslagsystemen voor (auto)banden. Het is ook geschikt voor particulieren, voor de opslag van zomer- en winterbanden.

Gelakte en verzinkte bandenstelling.

Zoals gezegd kun je voor particulieren banden opslaan in een bandenstelling voor zomer- en/of winterbanden. Je hebt namelijk ook gelakte en verzinkte bandenstelling. Wat ook kan is om overvloering over de bandenstelling te plaatsen. Zo maakt u ruimte.

Opslag voor banden.

De banden kunnen verticaal in de bandenstelling worden gezet. Zo kun je de banden makkelijk eruit rollen. Hoe diep moet een bandenstelling zijn? Het moet een diepte hebben van 40 cm. Het ligt natuurlijk hoe breed de banden zijn. Soms kunnen er 11 banden op 1 niveau.
Stel dat u een garagebedrijf heeft en u wilt banden opslaan dan moet je een goed opbergsysteem hebben. Goede bandenstellingen houden de kwaliteit van de banden in stand en dat is waar het allemaal om draait.

Voor iedere soort band een oplossing.

Meestal heeft een bedrijf die bandenstellingen levert in diverse soorten en maten. Voorbeelden zijn personenauto's, vrachtwagens en zelfs fietsen. Een goed bedrijf combineert verschillende systemen voor een zo efficiënt mogelijke opslag.
Zoals banden van personenauto’s, vrachtwagens en zelfs fietsen.

Ruimte.

Je hebt verschillende bandstellingen. Je kunt zo ook op maat laten maken Door het inhaken van de liggers zijn kruisschoren in de stelling niet langer nodig. Hierdoor kunt u beter bij uw opgeslagen banden.