• Met 30 jaar ervaring regelen wij alles, zelfs maatwerk
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 363,-
  • FRAMI: het eigen topmerk in intern transport materieel!

Locker

9 artikel(en)

9 artikel(en)

Iedere medewerker zijn eigen locker

Medewerkers komen iedere dag op werk met hun eigen spullen. Hoogstwaarschijnlijk gestopt in een tas en voorzien van een mobiele telefoon, de lunch en portemonnee. Een voor een belangrijke zaken waar iedereen waarde aan hecht. Daarom is het belangrijk hierop in te spelen. Dit kan bijvoorbeeld door het aanschaffen van lockers. Speciale kluisjes van de allerbeste kwaliteit die voorzien zijn van een goed slot. Hierdoor kunt u iedere medewerker zijn eigen locker toekennen om zijn persoonlijke bezittingen in te leggen. Zeker tijdens werkuren moet het niet gebeuren dat deze zaken zomaar open en bloot ergens liggen. Daarnaast hechten steeds meer werknemers aan een stukje veiligheid. Kies daarom ook verstandig en kom hen tegemoet door een persoonlijke locker. Het geeft namelijk vertrouwen. Dat is natuurlijk maar al te graag wat u uit wilt stralen. Want een veilige werkplek is een prettige werkplaats.

Voorkom diefstal

Diefstal is nooit te voorkomen. Toch kunt u er zeker op inspelen en het risico aanzienlijk verlagen. Want diefstal hoeft natuurlijk niet alleen door eigen medewerkers te gebeuren. Ook het onopgemerkt binnentreden van een vreemd persoon kan hiertoe leiden. Wanneer iedereen lekker aan het werk is zal dit waarschijnlijk niet eens gezien worden. De kans is misschien klein, echter voorkomen is altijd beter dan genezen. Investeer daarom in een locker. Zodat u iedereen de zekerheid kan geven om zijn spullen veilig en wel op werk te laten liggen tijdens werkuren.

Houdt de werkplaats netjes

Losse tassen die op de werkvloer liggen. Het zijn eigenlijk scenario's die niet voor moeten komen. Want iemand kan er immers overheen vallen en dat willen we natuurlijk voorkomen. Beschadigingen aan iemands eigendommen zijn namelijk helemaal niet nodig wanneer ieder zijn eigen locker heeft en daar zijn spullen in kan leggen. Het ligt daar veilig en het is gelijk een regel dat spullen ook niet op de werkvloer terecht zullen komen. Het geeft dus automatisch een orde en netheid aan wat iedereen zal aanvaarden. De spullen leiden niet meer af en iedereen kan zich op het werk focussen. Kies dus ook voor lockers op de werkplek om alles netjes te houden.

Gegarandeerd kwaliteit

Alle lockers uit ons assortiment zijn van hoge kwaliteit en stevig materiaal opgebouwd. U bent er dus zeker van dat spullen hierin veilig liggen. Daarnaast zijn ze allemaal van een goed slot voorzien zodat de spullen die erin liggen veilig zijn. Wilt u dus deze veiligheid ook doorgeven en ervoor zorgen dat de werkplek weer netjes wordt? Kies dan ook voor een locker voor iedere werknemer.