• Met 30 jaar ervaring regelen wij alles, zelfs maatwerk
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 363,-
  • FRAMI: het eigen topmerk in intern transport materieel!

Vakkenkast

7 artikel(en)

7 artikel(en)

Vinden wat u nodig heeft

Met de komst van de vakkenkast is stapelen niet meer nodig. Want waar voorheen dozen vol benodigdheden werden opgestapeld en wachtte op gebruik zijn er nu de vakkenkasten. Een handige kast waarin u alle benodigdheden of producten kunt opslaan. Wanneer er dan iets nodig is, kan dat eenvoudig gevonden worden. Want aan de voorzijde is al snel te zien waar het juiste product is geplaatst. U haalt er op die manier eenvoudig en snel het juiste product eruit zonder enige zorgen. Waar vroeger dus dozen vol met kleine pakketjes erin werden opgestapeld werden veel problemen geconstateerd. Ruimte is namelijk veelal schaars en daar moet goed mee opgegaan worden. De stapels dozen waren daarom het gevolg. Het was dan ook geen gek beeld dat deze wel eens omvielen waarbij producten kapot gingen. De vakkenkast maakt hier voorgoed een einde aan. Het is een manier om uw ruimte geheel te benutten en tevens zorg te dragen voor wat u heeft ingekocht.

Volledig gebruik van uw ruimte

Een gebrek aan ruimte om spullen op te slaan, daar zijn we allemaal wel bekend mee. Zeker als ondernemer is dit een veelvoorkomend onderwerp. U wilt immers de nodige spullen in huis hebben zodat u nooit zonder zit. Dit kan echter aanzienlijke gevolgen hebben voor een opdracht. Denk maar eens aan de tijd die u ermee kwijt bent om extra materiaal te moeten kopen. Daarnaast is er ook nog een extra kostenplaatje dat hierbij komt kijken. Verstandig gebruikmaken van alle ruimte die tot uw beschikking staat in dan ook van essentieel belang. Dat willen we natuurlijk wel combineren met de benodigde voordelen zodat we het overzicht blijven behouden. De vakkenkast is dan een uitstekend hulpmiddel. Een hoge kast die de ruimte biedt voor een groot aantal producten vanuit uw magazijn. Het is immers mogelijk om ook op die manier nog altijd orde te behouden. Doe er dus uw voordeel mee door een goede vakkenkast aan te schaffen.

Lange levensduur

De aankoop van een goede vakkenkast doet u natuurlijk niet zomaar. Het is van groot belang dat deze kast van een goed materiaal is vervaardigd en veilig is voor uw spullen. Daarom zijn de metalen vakkenkast ook een uitstekende keuze. Ze zijn door middel sleuven eenvoudig in te delen. U bepaald dus zelf hoe deze indeling eruit komt te zien. Want de tussenschotjes zijn eenvoudig te verplaatsen. Heeft u dus bredere producten? Dan is dat geen enkel probleem meer. Want door een eigen indeling kan de vakkenkast breed ingezet worden. Kies dus ook voor een goede benutting van uw ruimte door het aanschaffen van vakkenkasten.