• Met 30 jaar ervaring regelen wij alles, zelfs maatwerk
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 363,-
  • FRAMI: het eigen topmerk in intern transport materieel!

Draaideurkast

7 artikel(en)

7 artikel(en)

Voor ieder kantoor

Iedere onderneming beschikt over belangrijke papieren. Van een uitgedacht ondernemingsplan, tot de marketingactiviteiten en natuurlijk alle financiële papieren. Het zijn documenten die een behoorlijke waarde hebben. Daarom wilt u die natuurlijk netjes opbergen. Niet in alle gevallen krijgen deze papieren de aandacht die het nodig heeft. Ze worden in mappen opgeslagen en ter zijde gelegd. Echter is ook hiervoor de nodige zorg vereist. Wees dus voorzichtig en ga netjes hiermee om door het een mooi plaatsje te gunnen binnen uw onderneming. De draaideurkast is dan een van de meest geliefde mogelijkheden. Een stevige kast die al uw belangrijke zaken bij zich houdt. Het is dus een goede oplossing om ook eens orde te scheppen binnen al uw papierwerk. Met uiteindelijk een schitterend resultaat. Want alle belangrijke documenten liggen dan overzichtelijk naast elkaar op een veilige plaats. De draaideurkast is daarmee uitstekend voor iedere ondernemer. Heeft u er al een? Of is de huidige kast aan vervanging toe? Kijk dan snel in ons assortiment en vindt de ijzersterke draaideurkasten.

Uw archiefkast

Een eigen archiefkast is een belangrijke plaats in iedere onderneming. Het is een degelijke grote kast die ruimte biedt voor al uw belangrijke zaken. Want het papierwerk dat u door al die jaren heen verzameld dient immers goed bewaard te worden. Door het plaatsen van deze papieren in nette pakken is al snel een eerste stap gezet. Vervolgens is het natuurlijk de taak van de archiefkast om dit overzicht te behouden. Want wanneer u op zoek bent naar een bepaal document, wilt u natuurlijk niet uren hoeven zoeken. Dat is natuurlijk ook helemaal niet nodig wanneer hiervoor een duidelijke volgorde is aangebracht. Overzicht is hierbij de sleutel. Kies daarom ook voor zo'n goede archiefkast en begin snel aan deze doelstelling. Want denk maar eens aan de financiële zaken? De klus op zich neemt veelal veel tijd in beslag. Probeer het uzelf daarom zo eenvoudig mogelijk te maken door alles op orde te hebben is zo'n mooi draaideurkast.

Nette opslag van belangrijke papieren

Een ondernemer heeft met heel veel zaken rekening te houden. Denk maar eens aan de inkoop van materialen en het overzicht hiervan behouden. De financiële zaken, een marketingplan, communicatieplan en nog veel meer. Het weggooien van zulke plannen en resultaten is niet verstandig. Want het kan immers een inzicht geven in het verleden en een belangrijke aanwijzing zijn voor de toekomst. Van fouten worden immers geleerd. Echter wanneer we de fouten vergeten is de kans groot dat ze opnieuw gemaakt worden. Een nette opslag van uw zaken is daarom essentieel en daarom kiezen velen voor een draaideurkast.