• Met 30 jaar ervaring regelen wij alles, zelfs maatwerk
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 363,-
  • FRAMI: het eigen topmerk in intern transport materieel!

Handpallettruck

4 artikel(en)

4 artikel(en)

De handpallettruck

De handpallettruck wordt gebruikt als hulpmiddel om pallets met goederen te verplaatsen. U kunt de keuze maken uit verschillende varianten. Welke het meest geschikt is, is sterk afhankelijk van de intensiteit van het gebruik en het precieze gebruiksdoel.

Welke voordelen heeft een handpallettruck ten opzichte van een elektrische?

Dit niet-elektrische exemplaar is aantrekkelijker als je kijkt naar de aanschafprijs. Een ander voordeel is er minder opties aanwezig zijn en er vanzelfsprekend minder snel defecten zullen optreden. Afhankelijk van je gebruiksdoel voldoet een handpallettruck uitstekend.

Waar moet ik op letten bij het gebruik?

Het werken met een handpallettruck kost vanzelfsprekend meer lichamelijke kracht dan wanneer je met een elektrische pallettruck werkt. Belangrijk is uiteraard dat er op een juiste en gezonde manier met dit apparaat gewerkt wordt. Een cursus of in ieder geval een goede uitleg over het gebruik is zeer belangrijk om te voorkomen dat verkeerd of niet handig gebruik zorgt voor lichamelijke ongemakken.

Ook is het verstandig u voor te laten lichten als het gaat om het gebruik van een pallettruck in combinatie met het werk dat ermee verricht dient te worden. Wanneer er sprake is van erg zware pallets met goederen kan een handpallettruck ongeschikt zijn omdat dit te veel van uw lichaam vergt. Ook als het gaat om vele pallets die dagelijks verplaatst moeten worden, is het aan te raden om te kijken of een handpallettruck geschikt is. De afstand die afgelegd moet worden om de pallets te verplaatsen is ook van groot belang in uw keuze.

Bij juist gebruik en passende werkzaamheden is een handpallettruck ideaal en zeer fijn om mee te werken.