• Met 30 jaar ervaring regelen wij alles, zelfs maatwerk
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 363,-
  • FRAMI: het eigen topmerk in intern transport materieel!

Handwagen

2 artikel(en)

2 artikel(en)

Til nooit te veel

Het tillen van belangrijke spullen komt meer voor dan u in eerste instantie zou denken. Vooral in het bedrijfsleven is dit een veelvoorkomend feit. Indien de juiste houding aangenomen wordt is het natuurlijk ook geen enkel probleem. Echter zien we steeds vaker de nadelen van zwaar tilwerk terug. Denk bijvoorbeeld aan spierpijn die een dag na de activiteit opdoet. Of misschien voelt u zelfs helemaal niets. Ook dit komt namelijk veel voor. Wanneer u ouder wordt is er dan de kans op problemen. Denk maar eens aan rugklachten of botten die pijn gaan doen. Het kan een groot nadeel betekenen voor uw leven. Om dit te voorkomen zijn er natuurlijk heel veel hulpmiddelen bedacht. Zeker op het gebied van tilwerk is dat ook uitermate gewenst. Til dus nooit te veel maar kies voor de handwagen. Het is een veelgebruikt product dat heel goed werkt en uw lasten verlichten. Alle belangrijke en vooral zware dingen worden hierop gezet, waardoor u minder kracht nodig heeft om dit te verplaatsen. Kies dus ook verstandig en voorkom klachten door de keuze uit te laten gaan naar een handwagen.

Voor iedereen

De handwagen is niet speciaal voor één doelgroep ontworpen en gemaakt. Iedereen kan immers dit hulpmiddel goed gebruiken. Voor alle ware spullen is er dan de ideale oplossing om die eenvoudig en zonder veel moeite te verplaatsen. Het is namelijk helemaal niet nodig om uzelf te belasten en daarom is dit product ook zo handig. Of u dus jong bent of oud maakt helemaal niet uit. Door de handige opbouw is de handwagen namelijk voor iedereen net zo handig.

Doe uzelf een gunst

Wie kiest voor een handwagen is slim bezig. Want denk maar eens aan het volgende voorbeeld. U moet veel spullen verplaatsen van punt A naar punt B verplaatsen. Voorheen gebeurde dit altijd met de hand en een mooi staaltje tilwerk. Hoeveel tijd was u hiermee kwijt? Dat kan namelijk nog best wel eens oplopen. De handwagen maakt het dan een stuk eenvoudiger. Er kunnen immers meerdere dingen tegelijkertijd op geplaatst worden. Heel snel, eenvoudig en het schilt ook nog eens tijd. Deze besparing van tijd en energie kan heel goed gebruikt worden voor andere werkzaamheden die liggen te wachten. De investering is daardoor al snel terugverdiend. Want zo'n handwagen gaat heel lang mee. Hij is ook eenvoudig te gebruiken en sturen. Want door het handvat is dit geen enkel probleem. Zo bepaald u eenvoudig en snel waar de wagen heen gereden wordt. De handwagen is dus een veilig middel die het u een stuk gemakkelijker zal maken.