• Met 30 jaar ervaring regelen wij alles, zelfs maatwerk
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 363,-
  • FRAMI: het eigen topmerk in intern transport materieel!

Gereedschapsborden en toebehoren

1-48 of 115

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-48 of 115

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Waarom gereedschap opbergen?

Een hele werkbank vol gereedschap en materialen is het beeld dat we vaak zien. Of erger nog, een hele werkplaats vol met rondslingerend gereedschap. Veel handiger is om het gereedschap op te bergen. Dit lijkt soms veel tijd te kosten en soms zelfs nutteloos omdat je al het gereedschap erg vaak nodig hebt. Toch is het zinvol om eens na te denken hoeveel tijd er verloren gaat aan het zoeken van het juiste gereedschap op het moment dat je het nodig hebt. Hoe heerlijk is het om gewoon steeds gericht te kunnen pakken wat je nodig hebt. Dat je niet steeds hoeft te zoeken op het moment dat je iets nodig hebt. De oplossing is eigenlijk heel simpel! Een systeem om gereedschap op te bergen op een voor u meest prettige manier.

Manieren op gereedschap netjes op te bergen

Het soort gereedschap is mede bepalend voor welke manier van opbergen het meest geschikt is. Ook de beschikbare ruimte speelt uiteraard mee. De hoeveelheid gereedschap is ook bepalend. U kunt bijvoorbeeld kiezen om al het gereedschap op te hangen aan een gereedschapsbord boven of naast een werkbank. Op deze manier heeft u overzicht en kunt u gemakkelijk het gereedschap pakken terwijl u aan het werk bent. Wanneer u van een bepaald gereedschap veel stuks heeft, kan het ook zinvol zijn deze gesorteerd op te bergen in stapelbare bakken. Deze zijn ook in verschillende kleuren en formaten beschikbaar dus hierin zijn ook vele mogelijkheden.

Wanneer u zichzelf aanwent na gebruik steeds het opbergen weer te handhaven zult u merken dat deze werkwijze tijdbesparend is en ook minder frustratie met zich meebrengt dan wanneer u al het gereedschap ongeordend heeft liggen op de werkbank.