• Met 30 jaar ervaring regelen wij alles, zelfs maatwerk
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 363,-
  • FRAMI: het eigen topmerk in intern transport materieel!

Serveerwagen

13 artikel(en)

13 artikel(en)

Serveerwagen kopen

Het transporteren van goederen met een serveerwagen is belangrijk binnen ziekenhuizen, restaurants, laboratoria en binnen zowel magazijn- als fabrieksomgevingen. De serveerwagen wordt gebruikt om items efficiënt van de ene plaats naar de andere te verplaatsen en bespaart je tijd en moeite. Tretal Material Handling levert verschillende soorten serveerwagens om aan jouw persoonlijke behoeften te voldoen. Bij de aanschaf van een serveerwagen is het formaat het belangrijkst. Ook is het belangrijk te weten hoe breed de gangen in het magazijn zijn. Zo weet je zeker dat de serveerwagen die je koopt perfect door het magazijn past. Als je zeer smalle gangen of bochten hebt, raden wij aan om op onze website te kijken naar een geschikte serveerwagen met het juiste formaat.

Draagvermogen serveerwagen 200 kg

Bij het orderpicken en verpakken van goederen wil je ervoor zorgen dat de operator gemakkelijk toegang heeft, van het picken van de producten van het schap tot het plaatsen van de producten op de serveerwagen. Je dient rekening te houden met de hoogte waarop producten in het magazijn worden opgeslagen. Wanneer je een serveerwagen koopt, moet je ervoor zorgen dat je een serveerwagen kiest die het juiste gewicht kan dragen van de artikelen die je moet picken, verpakken of transporteren. Als je een serveerwagen aanschaft die niet de limiet kan dragen die je nodig hebt, dan loop je het risico op letsel en is de kans groot dat de serveerwagen kapot gaat. Bij ons kan de gemiddelde serveerwagen tot 200 kg dragen.

Type ondergrond serveerwagen

Houd altijd rekening met het type ondergrond waar je jouw serveerwagen overheen duwt. Sommige serveerwagens worden geleverd met verschillende wieltypes. Als je hierover twijfelt, neem dan contact met ons op. Bij ons koop je een serveerwagen van goede kwaliteit waarbij weinig onderhoud nodig is, zelfs als je regelmatig zware artikelen vervoert. Iedere serveerwagen bij Tretal  Material Handling is gemaakt van hoogwaardige materialen en staal. De wielen zijn van hoge kwaliteit en zijn zorgvuldig gekozen voor elke serveerwagen.

Bestel de serveerwagen online

Heb je een serveerwagen nodig of wil je advies hierover, neem dan contact met ons op! Je kunt naar onze website gaan en je bestelling plaatsen! Ook kun je bellen naar 0546 - 74 53 of het contactformulier op onze site invullen.