• Met 30 jaar ervaring regelen wij alles, zelfs maatwerk
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 363,-
  • FRAMI: het eigen topmerk in intern transport materieel!

Garderobekast

3 artikel(en)

3 artikel(en)

Iedereen zijn eigen garderobekast

De dag op werk kan verschillend worden ingevuld. Misschien komt u in gewone kleding op werk of heeft u al werkkleding aan? Werkkleding houden meestal graag op werk en daarom wordt de garderobekast veelvuldig ingeschakeld. Niet alleen voor kleding wordt deze kast ingezet. Want ook voor onze dierbare spullen zoals een mobiele telefoon of andere benodigdheden kunnen hier veilig in opgeborgen worden. Voorkom diefstal of het kwijtraken van belangrijke spullen door iedere werknemer van een persoonlijke garderobekast te voorzien. Hierdoor heeft iedereen zijn eigen plekje om zijn spullen in te leggen. Want veiligheid gaat voorop. Denk bijvoorbeeld aan de situatie waarin geen garderobekasten worden gebruikt. Medewerkers nemen namelijk hoogstwaarschijnlijk een rugtas mee met spullen. Deze zal dan om de grond komen te liggen of ergens in een andere ruimte. Anderen kunnen tijdens het werkproces hierover struikelen of misschien worden er wel spullen uit iemands tas gestolen. Voorkom deze situaties door het aanschaffen van een garderobekast. Hierin worden alle persoonlijke benodigdheden en eigen werkkleding in gelegd. Het ligt dan veilig zodat alles naar wens verloopt.

Raak nooit uw persoonlijke spullen kwijt

Het komt vaker voor dan u zult denken. Want spullen kwijtraken, daar hebben we allemaal wel een ervaring mee gehad. In veel gevallen kwam dit door het niet geordend aanpakken van een werkproces. Denk bijvoorbeeld aan een mobiele telefoon of andere zaken. Wanneer hier geen standaard plaats voor is, lopen we het risico het kwijt te raken. Daarom is een garderobekast ook zo handig. Want werkkleding willen we immers niet kwijtraken. Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen setje en dat wordt door het bedrijf betaald. Daarnaast zijn er nog veel meer dingen die meegenomen worden van huis uit. Zorg er dus voor dat er orde en netheid is voor alle medewerkers door het standaard wegleggen van hun spullen in de garderobekasten. Hierdoor is er altijd een standaard plaats om spullen in op te slaan. Veilig, snel en het neemt niet veel ruimte in beslag.

Veiligheid staat voorop

Dus niet alleen voor bedrijfskleding is de garderobekast een uitstekend hulpmiddel. Ook persoonlijke spullen van uw werknemers zijn hierdoor veilig. Om deze veiligheid te waarborgen zijn de garderobekasten van een slot voorzien. Iedere werknemer beheert dus zijn eigen sleutel en heeft draagt de verantwoordelijkheid hierover. Wanneer u dus een garderobekast heeft aangeschaft is het belangrijk om hierover afspraken te maken. Want alleen met de afspraken kan het nut van uw nieuwe investering volledig gebruikt worden. Wilt u ook orde creëren? Kijk dan snel naar de veilige mogelijkheden die wij u bieden.