• Met 30 jaar ervaring regelen wij alles, zelfs maatwerk
 • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 363,-
 • FRAMI: het eigen topmerk in intern transport materieel!

Werkplaatsinrichting

1-48 of 452

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-48 of 452

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Bij Tretal bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar alles wat te maken heeft met intern transport, werkplaats en opslag of met milieu en veiligheid. Tretal is namelijk al 30 jaar actief in deze branche. Met deze jarenlange ervaring kunt u er zeker van zijn dat alles tot in de puntjes zal geregeld voor u, zelfs maatwerk vormt absoluut geen probleem.

Ook voor het inrichten van werkplaatsen allerhande kunt u bij Tretal rekenen op het beste materiaal en advies.

Alles voor de inrichting van uw werkplaats(en) vindt u bij Tretal

Tretal heeft een uitgebreid aanbod aan allerhande producten en materialen die het u mogelijk maken om uw werkplaats volledig te kunnen inrichten zoals u dat zelf het liefste wilt. Tretal heeft zowel producten van zichzelf als van merken zoals Kappes en Rau.

Voor het inrichten van een werkplaats is heel wat meubilair vereist. Denk hier bijvoorbeeld aan meubels zoals werktafels (al dan niet in hoogte verstelbaar), werkbanken waaraan in groep kan gewerkt worden, werkbanken, enz. Er zijn ook kasten te voorzien zoals magazijnkasten en ladenkasten.

Een werkplaats kan ook (her)ingericht worden met een aantal scheidingswanden. Zulke wanden geven de ruimte op een eenvoudige manier de nodige privacy en/of functionaliteit. Maar ze kunnen de ruimte ook een andere dimensie geven.

Werkplaatsen worden algemeen direct geassocieerd met veel rommel, wanorde en machines. En net daarom is het belangrijk om voldoende mogelijkheden tot opslag te bieden. Tretal heeft dan ook verschillende mogelijkheden aan te bieden voor de opslag van gereedschappen of van kleine onderdelen. Ook het afschermen van machines in een werkplaats is van belang. Dit zowel voor de veiligheid als voor de orde en netheid van zowel de ruimte als van de machine.

Het gamma van producten voor de inrichting van een werkplaats bij Tretal is zoals u merkt zeer uitgebreid. En alsof dat nog niet genoeg is, beschikt Tretal ook nog over een aantal toebehoren voor de werkplaats inrichting. Deze accessoires zijn onder andere: materiaal om de hoogte van tafels en werkbanken te gaan verstellen, staanderelementen voor scheidingswanden, gereedschapshouders en andere accessoires voor gereedschapswagens, lades voor gereedschapswagens, legplanken voor kasten, enz.

Tretal en werkplaatsinrichting, al 30 jaar lang de beste service

Tretal heeft dankzij de jarenlange ervaring al heel wat klanten verder geholpen. Alles wordt in het werk gesteld om de klanten de best mogelijke producten en service te kunnen bieden. Daarom is de klantendienst voor iedereen ter beschikking.

Bij aankoop vanaf €200 wordt uw bestelling volledig kosteloos geleverd in heel Nederland. Wat een service!