• Met 30 jaar ervaring regelen wij alles, zelfs maatwerk
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 363,-
  • FRAMI: het eigen topmerk in intern transport materieel!

®RasterPlan wandkast

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in deze producten.


* Verplichte velden

Of u nou veel gereedschap gebruikt voor uw hobby of voor zakelijke doeleinden, u zult merken dat het prettig werkt als al uw gereedschap netjes opgeborgen is in een gereedschapskast.

Waarom is een gereedschapskast handig?

Als het gereedschap opgeborgen in één kast betekent dat er overzicht is. Elk gereedschap heeft zijn eigen plaats en wanneer u aan het werk bent heeft u altijd de gereedschappen bij de hand die u nodig heeft. Geen frustratie meer van gereedschappen die zoek zijn.

Welke gereedschapskast is geschikt voor mij?

Er zijn verschillende soorten gereedschapskasten beschikbaar. Zo zijn er kasten voor grotere gereedschappen maar ook kasten die meer geschikt zijn voor de kleinere gereedschappen. Wanneer er sprake is van veel verschillende gereedschappen zijn er ook kasten verkrijgbaar die ruimte bieden voor grotere en kleinere gereedschappen. Bij sommige kasten is het zelfs mogelijk om zelf een indeling te bepalen. Dit is uiteraard ook het geval wanneer u zelf een gereedschap kast zou maken. Dit hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn is deze is helemaal aan uw wensen aan te passen.
Het is raadzaam om voor een gereedschapkast te kiezen die goed afsluitbaar is, het liefst ook met een slot. Gereedschap is kostbaar, zeker als het in grote getalen bij elkaar ligt.