• Met 30 jaar ervaring regelen wij alles, zelfs maatwerk
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 363,-
  • FRAMI: het eigen topmerk in intern transport materieel!

Palletstelling

1 artikel(en)

1 artikel(en)

Een palletstelling is een stelling waarin complete pallets met gestapelde goederen kunnen worden opgeslagen. De palletstellingen zijn zo geconstrueerd dat deze voldoen aan de nieuwe Europese normen. De palletstelling is geschikt voor zowel dynamische als statische opslag. De variabele palletstelling is een samen met u op maat gemaakte flexibele magazijnstelling oplossing. Door toepassing van uitstekend materiaal is de palletstelling duurzaam en toekomstgericht.

Regelmatig zijn maatwerkoplossingen voor de opslag van uw pallets nodig vanwege de diversiteit van de goederen en uw specifieke eisen. Wat zijn de afmetingen van uw goederen? Moeten steeds grote hoeveelheden van dezelfde soort producten worden opgeslagen of variëren juist de afmetingen van de goederen regelmatig? Hoewel dynamische systemen op dit gebied steeds vaker worden gekozen, worden de pallets nog steeds meestal in statische magazijnstellingen opgeslagen.

Een palletstelling biedt natuurlijk veel voordelen, omdat palletstellingen breed kunnen worden ingezet en zij geschikt zijn voor de opslag van verschillende soorten producten, waaronder ook afval in kantelbakken. Vooral, mede door de fantastische overzichtelijkheid, is een palletstelling een ideale en veilige opslagmethode.

De palletstellingen zijn te verkrijgen in diverse soorten, afmetingen en draagvermogens, zodat u uw beschikbare ruimte optimaal gaat benutten.