• Met 30 jaar ervaring regelen wij alles, zelfs maatwerk
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 363,-
  • FRAMI: het eigen topmerk in intern transport materieel!

Bakkenwagen voor kunststof bakken

18 artikel(en)

18 artikel(en)

Vervoert u vaak kunststof bakken en/of kratten, dan is een bakkenwagen in uw magazijn onmisbaar. Met de juiste bakkenwagen kunt u kleine materialen en kunststof bakken op een eenvoudige manier verplaatsen en wordt dit minder fysiek belastend voor u en uw medewerkers. In het assortiment van Tretal Material Handling vindt u altijd de perfecte bakkenwagen voor uw werkplaats, magazijn en horecazaak. Altijd de beste kwaliteit snel geleverd! 

Wat is een bakkenwagen?

Zoals de naam al doet vermoeden is een bakkenwagen een wagen waarmee u bakken kunt vervoeren. Een bakkenwagen heeft zwenkwielen en wordt vaak gebruikt in magazijnen, werkplaatsen en de horeca. Het gebruik van een platformwagen zorgt ervoor dat zware producten zoals bijvoorbeeld kratten met leeggoed en kleine materialen niet meer getild hoeven te worden. Dit is niet alleen tijdbesparend maar zorgt ook voor minder rugklachten en andere fysieke ongemakken bij u en uw medewerkers. 

Welke soorten bakkenwagens zijn er?

Bij Tretal Material Handling vindt u een divers aanbod bakkenwagens van het topmerk Kongamek. Elke bakkenwagen in ons assortiment is gemaakt voor kunststof bakken van 600 x 400 mm. U kunt kiezen voor een krattenwagen waarbij de kunststof bakken recht of onder een hoek in de wagen geplaatst worden. 

Gaat u een bakkenwagen kopen, dan is het belangrijk om te letten op het draagvermogen van de krattenwagen en het aantal bakken dat met de wagen vervoerd kan worden. Wilt u de bakkenwagen uitbreiden met een extra set rails of een legbord? Ook accessoires voor uw bakkenwagen kunt u kopen bij Tretal Material Handling. 

Naast krattenwagens vindt u in ons assortiment ook andere magazijnwagens zoals rongenwagens, tafelwagens en duwwagens. Welke materialen u dus ook vervoert, bij Tretal Material Handling kunt u altijd terecht voor een geschikte transportwagen. 

Wat kost een bakkenwagen?

De kosten van een bakkenwagen zijn afhankelijk van het aantal kratten waarvoor de bakkenwagen geschikt is. Bij Tretal Material Handling vindt u al een krattenwagen voor minder dan 350 euro! Op onze site vindt u een overzicht van onze prijzen in- en exclusief BTW. 

Uw bakkenwagen online bestellen bij Tretal Material Handling

Heeft u uw keuze gemaakt? Dan kunt u de gewenste bakkenwagen eenvoudig online bestellen in de webshop van Tretal Material Handling. Onze producten zijn snel leverbaar en worden in Nederland bij een bestelling vanaf € 363 gratis verzonden. 

Contact

Kunt u deskundig advies gebruiken bij het kiezen van de juiste bakkenwagen of heeft u vragen over een specifiek product? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder! U kunt ons telefonisch bereiken op 0546 - 74 53 20 of een mail sturen naar [email protected].