• Met 30 jaar ervaring regelen wij alles, zelfs maatwerk
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 363,-
  • FRAMI: het eigen topmerk in intern transport materieel!

Wandenwagen

18 artikel(en)

18 artikel(en)

Wandenwagen kopen

Vervoert u regelmatig kleine goederen of materialen? Dan is een wandenwagen een zeer praktisch hulpmiddel voor uw bedrijf. Bij Tretal Material Handling kunt u terecht voor een breed scala aan 2-wandenwagens, 3-wandenwagens en 4-wandenwagens tegen scherpe prijzen. Makkelijk online te bestellen in onze webshop, snel geleverd en vanaf €363 gratis verzonden in Nederland!

Wat is een wandenwagen?

Een wandenwagen is een transportkar met 2, 3 of 4 zijwanden die wordt gebruikt om diverse goederen en materialen te verplaatsen. Door het gebruik van een wandenwagen bespaart u niet alleen veel kostbare tijd, het feit dat zware of onhandige zaken niet meer manueel getild en verplaatst te hoeven worden zorgt tevens voor minder fysieke belasting en daarbij horende klachten als rugpijn en blessures. 

Welke soorten wandenwagens zijn er?

Zoals we al zeiden heeft u de keuze uit een 2-wandenwagen, een 3-wandenwagen en een 4-wandenwagen. De zijwanden van deze wandenwagens kunnen gemaakt zijn van (gemelamineerd) MDF, gaas of buizen. Ook vindt u in het assortiment van Tretal Material Handling ook een pakketwagen met uitneembare zijwanden in verschillende afmetingen. Elke wandenwagen heeft 2 zwenkwielen en 2 bokwielen waardoor deze zeer makkelijk te manoeuvreren is en een hoog draagvermogen heeft. 

Waar moet u op letten bij aanschaf van een wandenwagen?

In het assortiment van Tretal Material Handling vindt u diverse wendbare wandenwagens. Zoekt u een wandenwagen, dan dient u bij aanschaf op een aantal dingen te letten. Zo is het draagvermogen enorm belangrijk. De meeste wandenwagens in ons aanbod hebben een laadvermogen van 500 kg, maar u kunt bij ons ook terecht voor een 4-wandenwagen met een draagvermogen van maar liefst 800 kg.  

 

Hoeveel wanden en welk materiaal u het best kiest, is voornamelijk afhankelijk van het soort materialen en producten dat u vervoert. Of u nu voor een 2-wandenwagen, een 3-wandenwagen of een 4-wandenwagen gaat, elke wandenwagen uit ons assortiment is verkrijgbaar in diverse afmetingen. De verschillende opties kunt u vinden op de productpagina. 

 

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste wandenwagen(s) voor uw werkplaats of bedrijf? Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u verder. 

Wat zijn de kosten van een wandenwagen?

Bij Tretal Material Handling vindt u altijd kwalitatief intern transport materieel voor een lage prijs. Bij ons kunt u dan ook terecht voor een zorgvuldig geselecteerde collectie wandenwagens in verschillende prijsklassen. Bent u op zoek naar een op maat gemaakte wandenwagen met twee, drie of vier wanden? Ook dan helpen wij u graag verder. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag!

 

Op onze site vindt u een overzicht van de prijzen in- en exclusief BTW.

Uw wandenwagen online bestellen bij Tretal Material Handling

Wilt u een wandenwagen kopen, dan kunt u deze eenvoudig online bestellen in de webshop van Tretal Material Handling. Wij bezorgen in zowel Nederland als België. Onze producten zijn snel uit voorraad leverbaar en worden in Nederland bij een bestelling vanaf € 363 gratis verzonden. Wanneer u een wandenwagen bij ons besteld, worden de wielenset en opbouw ongemonteerd meegeleverd.

Contact

Kunt u deskundig advies gebruiken bij het kopen van een wandenwagen of heeft u

vragen over een bepaald product of een geplaatste bestelling? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder! U kunt ons telefonisch bereiken op 0546 - 74 53 20 of een mail sturen naar [email protected].