• Met 30 jaar ervaring regelen wij alles, zelfs maatwerk
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 363,-
  • FRAMI: het eigen topmerk in intern transport materieel!

RasterMobil® gereedschapswagen

7 artikel(en)

7 artikel(en)

Gereedschapwagen voor elke klus

U hebt klussen als hobby, of misschien klust u voor uw beroep. Dan heeft u een goede plek nodig om uw gereedschap op te bergen. U wilt graag alles overzichtelijk hebben en makkelijk kunnen pakken. Den bent u goed af met onze gereedschapswagen. Deze biedt namelijk alle gemak en efficiëntie die van belang is voor de klusser van deze tijd. Want u wilt bezig zijn met uw klusjes en niet met het zoeken van gereedschap.

Gereedschapswagen met sleuvenpanelen

Doordat onze gereedschapswagen sleuvenpanelen heeft, kunt u eenvoudig uw gereedschappen ophangen aan handige tools om hieraan te bevestigen. Deze tools zijn optioneel zodat u de wagen helemaal naar eigen inzicht kunt indelen. Want elke doe het zelver of professionele klusser heeft zijn eigen wensen en routine. En of het nu om een boormachine gaat, om een schroevendraaierset of sleutels, u kunt alles naar eigen inzicht zo indelen dat de gereedschappen altijd op dezelfde plek terecht komen. Want u wilt niet graag mis grijpen of moeten zoeken naar die ene tang die u zo vaak nodig heeft. U wilt immers alleen bezig zijn met de klus waar u uw zinnen op heeft gezet?

Verrijdbare wagen

De gereedschap wagen is verrijdbaar. En dat is maar al te handig voor u wanneer u op verschillende plekken wilt kunnen werken. U hoeft niet meer te zeulen met gereedschapskoffers of kratten. U trekt de wagen met u mee en u heeft alles meteen bij de hand. En wanneer u klaar bent met klussen of u moet het werk een tijdje onderbreken, zet u de gereedschapswagen gewoon weer op zijn vaste plek. De wagen is voorzien van handige zwenkwielen, zodat u deze ook gemakkelijk kunt besturen en kunt vastzetten wanneer hij stil staat.