• Met 30 jaar ervaring regelen wij alles, zelfs maatwerk
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 363,-
  • FRAMI: het eigen topmerk in intern transport materieel!

Etagewagen

4 artikel(en)

4 artikel(en)

Breed inzetbaar hulpmiddel

Een etagewagen is een handig hulpmiddel voor iedere werkplaats. Want waarschijnlijk weet u ook wel wat hiermee gedaan kan worden. Het is breed in te zetten waardoor u hoogstwaarschijnlijk veel profijt zult hebben aan deze investering. Denk bijvoorbeeld ana de situatie waarin bepaalde materialen opgehaald moeten worden uit het magazijn. Efficiënt te werk gaan is dan heel erg prettig om niet onnodig tijd te verspillen. Want indien het gaat om veel kleine doosjes is het vreselijk om dit naar de juiste plaats te vervoeren. Daarom is natuurlijk de etagewagen heel eenvoudig in te zetten. Alle kleine doosjes kunnen hierdoor netjes en overzichtelijk op de wagen geplaatst worden en zonder zorgen naar de werkplaats worden vervoerd. Geen tilwerk dus en het is al helemaal niet nodig om tien keer heen en weer te lopen. Daarnaast zal dat ook de kans op eventuele breukkansen aanzienlijk verlagen. Want het heen en weer lopen zal al snel voor stapelen zorgen. Wanneer deze om de een of andere reden mocht vallen, kan er breuk optreden. Erg zonde, terwijl het niet nodig is. Daarom zet u natuurlijk een etagewagen naar. Naast dit feit is de etagewagen ook eenvoudigweg en zonder zorgen naast de werkbank te plaatsen. Alle benodigdheden zijn hierdoor binnen handbereik. Zijn de werkzaamheden afgerond en is er materiaal over? Ook dan is het geen enkel probleem om die spullen terug te brengen naar het magazijn. Vanzelfsprekend zijn er nog veel meer scenario's waarin de etagewagen uitstekend toegepast kan worden. Kies daarom ook voor etagewagens en maak het uzelf en anderen een stuk aangenamer.

Het voordeel van meerdere etages

De etagewagen wordt veelvuldig toegepast. Een van de redenen hiervoor zijn de meerdere etages waaruit deze wagen is opgebouwd. Vooral bij breekbare of duurzame materialen is dat een prettig voordeel. Want beschadigingen willen we natuurlijk zoveel mogelijk beperken en breuken natuurlijk ook. Door de handige opbouw kunt u toch veel materialen kwijt en er tevens zeker van zijn dat er niets gebeurd. Kortom het is een gebruiksvriendelijk hulpmiddel voor iedere werkplaats.

Eenvoudig te verplaatsen

De etagewagen is opgebouwd uit stevig materiaal. Hierdoor bent u vrij in de toepassing ervan. Denk bijvoorbeeld aan de wat zwaardere materialen of juist lichte materialen vervoeren? U bepaald zelf waarvoor het ingezet wordt. Het frame is daarom slim opgebouwd en zorgt voor de nodige stevigheid. Daarnaast zitten er goede wielen onder waarmee u de wagen eenvoudig kunt verplaatsen. Heeft u dus veelvuldig te maken met werkzaamheden die best wel wat ondersteuning kunnen gebruiken? Kies dan ook voor een etagewagen.