• Met 30 jaar ervaring regelen wij alles, zelfs maatwerk
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 363,-
  • FRAMI: het eigen topmerk in intern transport materieel!

Serveerwagen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in deze producten.


* Verplichte velden

U heeft een groter bedrijf en bent op zoek naar een manier om binnen het bedrijf eenvoudig het personeel van koffie te voorzien? Zoekt u een mogelijkheid om in de bedrijfskantine het personeel zelf zijn tafel leeg te ruimen? Dan bent u vast op zoek naar een serveerwagen. Deze wagens zijn er in zeer veel soorten en maten. Zo is de grootte uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid die per keer meegenomen moet worden. U kunt kiezen voor een serveerwagen met meerdere plateaus. Is de serveerwagen bedoeld om koffie en thee mee rond te brengen? Of moet de wagen een plek zijn waar de dienbladen in gezet kunnen worden na de pauze?

Ook het materiaal waarvan de serveerwagen gemaakt is, is verschillend. Daarnaast is de draagkracht en de wendbaarheid bij deze producten in meerdere varianten verkrijgbaar. Wilt het oog ook iets? Ga dan voor een mooie kleur!

Als extra's kunt u denken aan een opschrijftableau, die bevestigd kan worden aan de serveerwagen. Ideaal als onderweg bestellingen opgenomen moeten worden.