• Met 30 jaar ervaring regelen wij alles, zelfs maatwerk
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 363,-
  • FRAMI: het eigen topmerk in intern transport materieel!

Tafelwagen

10 artikel(en)

10 artikel(en)

Tafelwagen

Goederen transporteren was nog nooit zo makkelijk als met een tafelwagen van Tretal. Deze kleine en makkelijk te manoeuvreren wagens zijn echt ideaal voor in een magazijn of werkplaats. Ondanks dat onze tafelwagens dus klein en makkelijk te besturen zijn, zijn ze ook nog eens hartstikke sterk en dus uitermate geschikt om zware spullen mee te vervoeren. Het draagvermogen van deze wagens loopt in sommige modellen namelijk zelfs op tot wel 1000 kg! Hier kun je dus zelfs zware machines of ander zwaar materiaal op zetten. Wij hebben in ons assortiment verschillende modellen tafelwagens voor je klaar staan die allemaal specifieke kenmerken hebben. Kijk dus gerust even rond in onze webshop en vind de tafelwagen die perfect aansluit op jouw wensen!

Perfect voor in het magazijn of op de werkplaats

Hoewel onze tafelwagens natuurlijk overal handig ingezet kunnen worden zijn ze al helemaal goed geschikt voor gebruik in een magazijn of werkplaats. De combinatie van hoog draagvermogen en goede mobiliteit maakt dat deze verrijdbare tafels perfect zijn om zware materialen en goederen mee te vervoeren. Moet je bijvoorbeeld een aantal verschillende metalen platen uit het magazijn halen om in te pakken voor de verkoop? Zet de tafelwagen dan tegen de voorraadstelling aan en schuif de platen gemakkelijk op de tafel. Vervolgens rijd je de wagen met het grootste gemak naar de inpakafdeling. Werken met een tafelwagen maakt het werk makkelijker en daardoor ook nog eens efficiënter. Bovendien ontlast je met zo’n wagen de ruggen en gewrichten van jou en je collega’s doordat je minder hoeft te tillen. Dit scheelt op de lange termijn een hoop blessures en dus ook een hoop kosten. 

Verkrijgbaar in allerlei vormen en maten

Wij verkopen tafelwagens in allerlei verschillende vormen en maten. Bij ons vind je dus precies de wagen die je nodig hebt. Zo hebben we wagens met een extra hoog draagvermogen tot wel 800 kg of zelfs 1000 kg. Ook hebben we tafelwagens met drie legborden. Deze fungeren dus eigenlijk als kleine etagewagens. Verder kan je bij ons nog kiezen tussen verschillende afmetingen en tussen wagens met of zonder opstaande randen. Deze randen zijn vooral fijn voor het verplaatsen van goederen die er anders af kunnen schuiven. 

Hoge kwaliteit tafelwagens

Bij Tretal vinden we het belangrijk dat alle producten die we verkopen van goede kwaliteit zijn. Zo ook dus onze tafelwagens. We snappen heel goed dat er in een magazijn veel zware goederen getransporteerd worden die dus ook veel eisen van de wagens. Al onze tafelwagens worden daarom gemaakt van stevige materialen van hoge kwaliteit. Wij hebben 30 jaar ervaring met producten voor magazijnen en begrijpen dus goed welke eisen er gesteld worden.

Dit maakt onze tafelwagens zo fijn

Wij kunnen vrijwel ieder bedrijf het werken met tafelwagens aanraden. Deze compacte maar sterke wagens zijn namelijk overal in te zetten. Of je nu een groot of klein magazijn hebt, voor deze verrijdbare tafels is er altijd ruimte. Door de hoge wendbaarheid kun je onze tafelwagens gemakkelijk door je bedrijf heen verplaatsen. Zo kun je een tafelwagen bijvoorbeeld gebruiken als een soort mobiele werkbank. Laad er de benodigde materialen en gereedschappen op en je kunt deze verrijdbare werkbank overal in je bedrijf gemakkelijk inzetten. 

Bestel onze tafelwagens eenvoudig online

Wil jij ook zo’n handige tafelwagen hebben voor in je bedrijf? Bestel deze dan eenvoudig via onze site. Zoek je behalve een tafelwagen nog meer voor in je werkplaats of magazijn? Bekijk dan ook onze andere transportmiddelen en onze werkplaats- en magazijninrichting. Heb je vragen over een van onze producten of heb je advies nodig over welk product het beste bij jouw eisen past? Vul dan gerust ons contactformulier in of bel ons op 0546 - 74 53 20. Wij staan klaar om jou te helpen.